LÆS MERE HER
LÆS MERE HER

DU FÅR

lilla Aug. 2022 All women, plus size, mommy

PRIS 4600 kr. 
NÆSTE OPSTART UGE 33 2022
Til
meld dig vores nyhedsbrev, så du er opdateret på hvornår vi lukker op for tilmelding.

TILMELD NYHEDSBREV

color1_icon_transparent_background VENINDEPRIS
Book to kvinder sammen ved at skrive til info@strongcurves.dk med ønskede hold (behøver ikke være samme hold) og modtag rabatkode til at booke med. 
PRIS SOM NY DELTAGER 4000 KR PR. PERSON (spar 500 kr hver)


color1_icon_transparent_background Muligt at betale over rater uanset pris.

color1_icon_transparent_background TIDLIGERE DELTAGERSPRIS
Tilmeld dig med den samme e-mail, så vil systemet helt automatisk genkende dig som tidligere SC deltager. Den vil derfor ændre prisen, så du altid er sikret din loyalitetspris.
Hvis du har fået ny e-mail, skal du blot skrive til os på info@strongcurves.dk, så sender vi dig en rabatkode, som du skal bruge første gang, du tilmelder dig med din nye mailadresse.

Det med småt...

customcolor_icon_transparent_backgroundI tilfælde af for få tilmeldinger til dit hold inden opstart, vil holdet blive nedlagt. Du vil senest ugen forinden opstarten blive kontaktet herom. Du vil blive tilbudt mulige ledige pladser på alternative hold eller tilbudt fuld refundering.

customcolor_icon_transparent_backgroundVi holder lukket på helligedage. Da vi ved at din hverdagstræning kan være uheldig at ligge på en helligdag, har vi valgt give dig en gratis uge med mulighed for fællestræninger på forskellige dage og tidspunkter i stedet for. I forløbsperioder uden helligedage er du blot heldig også at få en ekstra gratis uge med samme mulighed for fællestræninger eller afholde ferie uden at du går glip af dine 9 ugers træning.

customcolor_icon_transparent_backgroundEr du forhindret i at komme til træning, kan denne ikke erstattes af personlig træning, ej heller giver det dig mulighed for at deltage på et andet hold.

customcolor_icon_transparent_background Skulle din træner blive forhindret, gennemføres undervisningen af en af vores andre kompetente trænere.

customcolor_icon_transparent_background Ønsker du ikke at opstarte dit forløb, refunderer vi ikke beløbet. Du er velkommen til at tilbyde eller videresælge din plads til en anden kvinde.

customcolor_icon_transparent_background Ved akutte restriktioner som påvirker dit forløb, refunderes forløbet som udgangspunkt ikke, der vil stedet findes mulige alternativer til afholdelse af din træning.

Det med småt...

customcolor_icon_transparent_backgroundUdeblivelse fra en træning kan ikke erstattes af personlig træning, ej heller giver det dig mulighed for at deltage på et andet hold

customcolor_icon_transparent_backgroundVi holder lukket på helligedage. Og da vi ved...

...at din hverdagstræning kan være uheldig at ligge på en helligdag, har vi valgt give dig en gratis uge med mulighed for fællestræninger på forskellige dage og tidspunkter i stedet. I forløbsperioder uden helligedage er du blot heldig også at få en ekstra gratis uge med samme mulighed for fællestræninger eller afholde ferie uden at du går glip af dine 9 ugers træning.

customcolor_icon_transparent_background Skulle din træner blive forhindret, gennemføres undervisningen af en af vores andre kompetente trænere.

customcolor_icon_transparent_background Ønsker du ikke at opstarte dit forløb, refunderer vi ikke beløbet. Du er velkommen til at tilbyde eller videresælge din plads til en anden kvinde.

customcolor_icon_transparent_background Ved akutte restriktioner som påvirker dit forløb, refunderes forløbet som udgangspunkt ikke, men der vil findes mulig alternativer til afholdelse af din træning.

FOR DIG DER VIL

✔︎ være fastere, stærkere og mere bevægelig og evt. gerne vil opnå et vægttab

✔︎ have mere energi og overskud i hverdagen til at være den, du gerne vil for dine veninder, kollegaer og familie

✔︎ give dig selv et frirum med "mig tid", hvor den får fuld gas med grin, sved og kvindepower i et fællesskab udover det sædvanlige #kvinderløfterkvinder

✔︎ have træning til at være en fast del af din hverdag eller genoptage en god træningsrutine

✔︎ opleve effekten af en velstruktureret træningsform med fast støtte og guidning af din erfarene kvindelige træner 

DET SIGER VORES KVINDER OM TRÆNING HOS OS

 • STRONG CURVES

  “Har på på ni uger fået en MEGET stærkere krop og et helt andet mindset omkring træning.”

  All Women i Viby

 • STRONG CURVES

  “Nu står jeg her 9 uger senere og er stærkere, lettere og sejere og har masser af energi, men har især fået viljen til at kæmpe videre mod et sundere jeg.”

  All Women i Viby

 • STRONG CURVES

  “Det er det bedste jeg har gjort for sjæl og krop i mange år og jeg nyder min egentid og bliver fyldt med træningsglæde.”

  All Woman i Risskov

 • STRONG CURVES

  “Formålet med det hele var, at komme i bedre fysisk form, blive stærk og føle mig tilpas i min krop - det har jeg opnået!”

  All Women i Risskov

 • STRONG CURVES

  “Træningen ved Strong Curves har givet mig en aha-oplevelse af, at min krop kan mere end jeg tror.””

  All Women Deltager siden 2018

 • STRONG CURVES

  “Et helt igennem fantastisk træningssted! Jeg har fået smag for at have en stærkere krop og det giver mig en masse energi og glæde.”

  All Women i VIby

 • STRONG CURVES

  “Du møder et top-professionelt og engageret trænerteam med masser af skills og med en faglighed der er udover det sædvanlige.”

  All Women i Risskov

 • STRONG CURVES

  “Jeg har gigt i ryggen og fødderne og plejede at gå til fysioterapi hver uge, nu kan jeg nøjes med at gå til fysioterapi hver 3. uge, min ryg er blevet stærkere og min holdning er blevet meget bedre.”

  All Women i Viby

 • STRONG CURVES

  “Jeg er blevet komfortabel med styrketræning og meget stærkere – og vil slet ikke undvære at træne med 'mit' hold i Risskov-garagen! Hermed mine bedste anbefalinger.”

  All Women i Risskov

HØR LIDT OM FORLØBET HER


HØR LIDT OM FORLØBET HER


OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Forskellen på All Women og Plus Size?

Plus Size er et særligt trygt hold kun for Plus Size kvinder, hvor All Women er for alle kvinder uanset alder, størrelse, udgangspunkt og træningserfaring.

Hvor foregår træningen ude eller inde?

I vores egne indendørs træningsstudier, hvor det kun er vores intime bootcamp-hold, der bruger faciliteterne. Fællestræning i weekenderne kan foregå inde og ude, så tag en ekstra trøje med hvis vi er ude.

Kan jeg deltage med skavanker?

Det kan du som udgangspunkt godt, da din træner altid vil kunne finde alternative øvelser og støtte og vejlede dig. Er du i tvivl om forløbet passer til dig, kan du altid kontakte os på info@strongcurves.dk.

Er løb en del af træning?

Løb er som udgangspunkt ikke en del af træningen. En lille luntetur vil kunne indgå i opvarmningen eller lign, men der vil altid være et alternativ, som fx romaskinen, hvis løb er udfordrende for dig.

Kan jeg være med trods dårlig form?

Det kan du i hvert fald. Her kan ingen være i for dårlig form. Vores program er tilrettelagt, så vi kan tilpasse alt til den enkelte uden at nogle står og venter på dig.  

Hvordan træner vi på holdene?

Træningsformen er primært funktionel styrketræning. De to ugentlige træninger i hverdagen er bygget op omkring et styrketræningsprogram, hvor vi kommer hele kroppen igennem. Vi starter ud med en grundig, mobiliserende opvarmning tilpasset dagens træning og vi slutter altid med en lille finisher, hvor pulsen får ekstra fokus. Altsammen guidet af din træner.

Hvad er fællestræning i weekenden?

Først og fremmest en fed mulighed for ugens 3. træning. Fællestræningerne er sjov, pulsfokuseret træning i weekend med kvinder på tværs af holdene. Her guider en af trænerteamets trænere dig igennem små overskuelig workouts, og før du har set dig om, er der gået 50 min med en max energisk start på din weekend.

Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at sende en mail til info@strongcurves.dk, eller ringe til os inden for vores telefontid.

TILMELD NYHEDSBREV
TILMELD NYHEDSBREV

SPØRGSMÅL?
SKRIV HER TIL VORES KUNDESERVICE

Tak for din henvendelse, vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM