PRAKTISK INFO

MEDLEMSKAB

Her finder du svar på dine spørgsmål omkring dit medlemskab

KONCEPTET
Hos Strong Curves træner du fast 2 gange om ugen i hverdagene på et mindre lukket hold. Enten mandag og onsdag eller tirsdag og torsdag. Holdmulighederne ligger fra tidlig morgen til sen aften. Du har din egen personlig træner tilknyttet, der kender dig og dit niveau og udfordrer, korrigerer og motiverer dig time efter time. I weekenderne kan du supplere med ugens 3. træningspas, hvor du har 6 forskellige muligheder for guidede weekend-træninger med seje kvinder på alle træningsniveauer på tværs af holdene i vores community. I dit medlemskab har du ferieuger, du kan benytte, så du ikke betaler for fysisk træningen, når du ikke kan bruge det.

Bag træningsprogrammerne ligger et nøje gennemtænkt koncept udarbejdet af et stærkt hold kvinder fra teamet med stor erfaring af træning af kvinder - intet er overladt tilfældighederne. Du tracker din fremgang på din app, som også indeholder træningprogrammer, træningslog, test mv.  

Strong Curves træning kører i træningscyklusser af 4 ugers varighed. 

Hver 4. uge skifter træningsprogrammet med bla. nye fokus og test efter en nøje programmeret struktur. Når programmet skifter optager vi nye medlemmer på holdene såfremt der er ledig plads. Medlemmer skal have styrketræningserfaring og ellers henviser vi til vores Get Started Bootcamp, der klargøre begyndere til vores medlemskab. 

Medlemmer betaler d. 1. i måneden som dækker 4 ugers medlemskab. På skemaet herunder ses hvornår betalingen falder, hvilke uger denne dækker og hvornår Strong Curves holder ferielukket. Vi skifter får nyt programmer i ugerns 1, 5, 9, 13, 18, 22 osv. og det er også i disse uger, at du som ny deltager med erfaring kan starte.

BETALINGSOVERBLIK

TILMELDING TIL HOLD
Tilmelding sker ud fra princippet om “først til mølle”. Er dit ønskede hold booket, finder vi et alternativt hold til dig, eller du kan komme på venteliste til det ønskede hold. 

Du tilmelder dig et fast hold med to træninger pr uge, på fastlagte tidspunkter, og kan ikke springe mellem holdende fra uge til uge, men skifte hold ved næstkommende 4 ugers periode (se afsnittet: Skift af hold). 

FERIE
Medlemskabet indeholder ferieuger.

For at gøre brug af ferie, skal ferie meldes til info@strongcurves.dk senest ved udgangen af måneden før din ferie afholdes. Varigheden er minimum 1 uge ad gangen. Ferieuge(r) refunderes svarende til værdien heraf og refunderes i den måned du afholder ferie.

Ferieåret regnes fra den dato, hvor dit medlemskab første gang træder i kraft – uanset om du har haft ophold i dit medlemskab i den mellemliggende periode. Dit årshjul tager dermed udgangspunkt i din tilmeldingsdato.

Dine ferieuger kan ikke bruges, hvis du har valgt at opsige dit medlemskab, da disse tilbydes som en unik service til vores loyale medlemmer.

FERIELUKKET
Strong Curves træningsstudier holder i 2023 ferielukket i ugerne 14, 30, 31 og 52 samt den 1. januar. Der opkræves ikke betaling for disse uger i dit medlemskab (Se oversigt skema længere oppe).  

HELLIGDAGE
Vi holder ikke lukket på helligdage (2. Påskedag, Kristihimmelfartsdag, og 2. Pinsedag), men vi tilbyder drop-in træning i stedet for dit ugentlige træningspas i den forbindelse vil der være særlige træningspas til Mommy-holdende, hvor babyer er velkommen.

FRAVÆR OG SYGDOM
Er du forhindret i at deltage til én eller flere træninger pga. sygdom eller andet, tilbyder vi ikke rabat eller afslag i prisen, og vi kan desværre ikke tilbyde dig at deltage på et andet hold eller modtage personlig træning som erstatning.  

Mom To Be: Ved tilfælde af komplikationer i forbindelse med graviditeten, som gør, at træningen ikke kan gennemføres, eller ved fødsel, opsiges dit medlemskab ved udgangen af måneden, og du vil ikke blive trukket for den kommende måned.  

Du er selv ansvarlig for at informere os om nævnte forhold, ellers fortsætter dine betalinger som normalt. Vær opmærksom på, at det ikke kan meldes med tilbagevirkende kraft. 

OPGRADÉR TIL ÅRSMEDLEM OG SPAR PENGE
Du kan altid ændrer dit medlemskab til årsmedlemskab til den næstkommende måned, så skriver du blot retur på denne mail eller på info@strongcurves.dk

SKIFT AF HOLD ELLER TRÆNINGSFORLØB
Du kan skifte mellem holdene til den næst kommende 4 ugers periode (skal indmeldes pr mail senest 14 dage inden holdstart), såfremt der er plads på det ønskede hold. Du kan ligeledes skifte mellem indendørs og udendørs, hvor vi ændrer prisen, så den passer med dit medlemskab. Du kan reservere din plads, på det hold du ønsker at skifte til, uden beregning, samtidig med at du opsiger din nuværende plads.  

Når du skifter hold, vil du frasige dig din plads, som vil kunne blive overtaget af en anden. Skriv til os på info@strongcurves.dk, så hjælper vi dig.

For at sikre kvaliteten og din oplevelse af holdtræningen ved Strong Curves, opretter vi kun hold ved minimum 4 deltagere på vores hold inde i træningsstudierne og 10 deltagere på vores outdoor hold.  

Skulle dit igangværende hold blive lukket ned på baggrund af afmeldinger på holdet, hvor holdet rammer vores ovenfornævnte nedre grænse for antallet af deltagere, vil du blive tilbudt en plads på et af vores andre ledige hold.  

Ved afmelding der gør, at holdet har færre end 4 deltagere, vil du modtage en orienteringsmail, om at det er tilfældet. 14 dage inden holdet nedlægges vil du igen modtage en mail med tilbud om, at blive flyttet til et andet hold.   

FORLØBSÆNDRINGER
Som udgangspunkt har du én fast træner tilknyttet dit forløb, men nogle hold vil have to trænere tilknyttet. Skulle din træner(e) blive forhindret pga ferie, sygdom eller lignende vil træningen afholdes med en af studiets øvrige kompetente trænere, eller en erstatningstræning vil blive tilbudt ved aflysning af en enkelt træning. Erstatningstræningen vil ligge den sidste fredag i måneden, hvor aflysningen har været.  

 Vi forbeholder os endvidere retten til at lave et trænerskifte på holdende, hvis driftsmæssige ændringer gør dette nødvendigt. 

LOKATIONER

Træningsstudie i Viby
Skanderborgvej 212
8260 Viby

Træningsstudie i Risskov
Mossøvej 2 og 4
8240 Risskov

 

KONTAKT

22 21 10 90  

info@strongcurves.dk 

 

customcolor_logo_transparent_background

STRONG CURVES Aps 2023 ©️     Handelsbetingelser