• STRONG CURVES

    ““Forløbet har fået mig til at lære min krop at kende igen, og min styrke er kommet tilbage””

    Sej mommy-camp deltager

  • STRONG CURVES

    ““For mig bliver forløbet et pusterum, hvor der er fokus på mig.””

    Sej mommy-camp deltager

Opstart uge 49, 1, 6, 9, 15, 19!

8 UGERS MOMMY CAMP VIBY

Træn to gange om ugen på dit faste lille hold, hvor der er plads til din guldklump.

Specialdesignet forløb til nybagte mødre, der ønsker at genvinde styrke og overskud efter graviditet og fødsel i hyggeligt fælleskab med andre mødre.

Forløbet tager udgangspunkt i, at du skal starte op og genopbygges. Vi guider og udvikler dig på dit niveau! Vores private-studio har bad og parkering ved døren. 

Forløbet anbefales fra omkring 8 uger fra fødsel. 

PRIORITER DIG SELV! 

Strong-Curves-2020-I5802-edited

På forløbet får du:

(Udover en stærkere krop og mere overskud i hverdagen)

✔️Opstartsmøde og minitest første dag

✔️ Kropsscanning (fordeling af muskel- og fedtmasse) ved start og slut i forløbet

✔️ 2 ugentlige opbyggende træninger á 55 min. tilpasset dit niveau, hvor din baby også er velkommen

✔️ Inspirationshæfte til overskuelig hjemmetræning som kan anvendes undervejs i forløbet og efterfølgende, men ikke et must

✔️ Træningsflexibilitet: Mulighed for deltagelse på guided weekendtræning, hvis du misser en træning eller har overskud til mere træning (lørdag 9-10 eller søndag 8-9 og 9-10) 


PRIS 3450,- (3 rater a' 1150,-)

TIDLIGERE DELTAGERS PRIS OG VENINDE-PRIS 2900,- (3 rater a' 966,-)

*Ved booking som tidligere deltager og som veninder, skriv til info@strongcurves.dk og vi sender dig tilmeldingslink med din rabat.

Forløbet er for dig:

✔️ der vil gøre det bedste for dig, så du er den bedste version af dig selv

✔️ der ønsker vejledning til at styrke kroppen korrekt efter graviditet og fødsel


✔️ der vil træne i trygge professionelle omgivelser med rum til dig og din guldklump 


✔️ der vil have overskud og energi til hverdagens udfordringer

✔️ der vil deltage i et hyggeligt træningsfælleskab med de samme kvinder og børn


Strong-Curves-2020-I5823-edited

OM MOMMY FORLØBET Hos Strong Curves ved vi, at det kan være svært, at få tid til at gøre noget godt for dig selv, som nybagt mor. Derfor har vi designet et forløb med fokus på DIG, hvor der er god plads til at din baby kan komme med. 

På MOMMY forløbet træner du på et fast lille hold 2 hverdage om ugen. Holdet består af max 8-10 mødre + jeres børn og en af Strong Curves kompetente trænere, der følger dig gennem hele dit forløb. Vi lukker vores studio, så kun dit hold kan benytte vores skønne faciliteter. Her er der rig mulighed for at amme, lune og give flaske, skifte, trøste og putte. Vi bestræber os på så vidt muligt, at hjælpe hvor vi kan med børnene, så du kan få maximalt ud af din træning. 

Træningsflexibilitet: Skulle du en dag være forhindret i din træning, har du på dit forløb mulighed for at vælge mellem hele 2 fællestræninger henover weekenden (lørdag 9-10 og søndag 8-9), som også er for andre kvinder på Strong Curves forløb, og du vil her have mulighed for at indhente det forsømte. Vi vil herudover inspirere til overskuelige hjemmetræninger, som kan bruges som supplement eller tilkud til hverdagstræningerne, hvis der skulle være kommet så meget overskud på kontoen.  

Træningen på dit forløb vil være en effektiv blanding af styrkeøvelser udført med vægte tilpasset dit udgangspunkt kombineret med sjove, sveddryppende finishere.

Strong Curves MOMMY forløbet giver mødre mulighed for at komme stærkt tilbage efter graviditet og fødsel i trygge rammer under kyndig vejledning, og du kan være med uanset om du har trænet inden du blev gravid. 

PRIORITER DIG SELV!  

JOHANNE FORTÆLLER OM HVAD DET HAR GJORT FOR HENDE, AT DELTAGE ⇣

Virker Strong Curves Mommy Camp?

Vores mødre fortæller om deres oplevelse med forløbet.

 

 

 

Din ultimative træningsglæde

Et 8 ugers forløb hos Strong Curves hjælper dig til en stærk og aktiv hverdag.

GUIDNING OG HJÆLP

Du har en fast aftale to hverdage om ugen, hvor din kvindelige træner venter på dig med et smil. Din nærværende træner kommer til at udfordrer på lige netop DIT niveau og sørger for at hjælpe dig med teknikken, således du føler dig tryg og får succesoplevelser hver eneste uge.

STÆRKT KVINDETEAM

Dine træninger foregår på dit lille hold med din faste træner. Vi træner i vores egen 'garage', som vi har indrettet til det ene formål, at give vores Strong Curves kvinder de allerbedste rammer til at udvikles og lykkes. 

FÆLLESSKAB OG STØTTE

En stor del af Strong Curves er fællesskabet. Med din nye træningsrutine, vil du opleve, at motivationen stiger, når du pludseligt kan mere end du tror. Her er det helt fantastisk at have nogle at dele sejren med, men også at få støtte på dage det hele er hårdt.

Sidder du med spørgsmål?

Ditte sidder personligt klar til at hjælpe dig.

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

ET LILLE KIG IND PÅ MOMMY CAMP I VIBY⇣

DET MED SMÅT

1) Du har 14 dages fortrydelsesret efter din booking, herefter er din booking bindende! Dette gælder også selvom at betalingen er ratebetaling dvs. at det samlede beløb betales under alle omstændigheder. Det er dog muligt at sælge eller videregive din plads til en anden kvinde.

2) Udeblivelse fra en gruppetræning kan ikke erstattes af personlig træning, ej heller giver det dig mulighed for at deltage på et andet hold.

3) Skulle din træner blive forhindret gennemføres undervisningen af en af vores andre kompetente trænere.

4) Tilmelding efter første-til-mølle princippet. Er dit ønskede hold fyldt kontakt info@strongcurves.dk og vi vil kontakte dig med et alternativ.