STRONG CURVES MOMMY
STÆRK IGEN EFTER FØDSEL
På så lidt som 2 timer om ugen på vores eksklusive Mommy hold i Aarhus.
              

FIND LEDIGE PLADSER

STRONG CURVES MEDLEM
MOMMY

BLIV STÆRK IGEN EFTER FØDSEL

På så lidt som 2 timer om ugen på et af vores små eksklusive efterfødselshold i Aarhus.

FIND LEDIGE PLADSER

STRONG CURVES MOMMY

Det ultimative styrke- og konditions træningsprogram for nybagte mødre, som har deltaget på Get Started Bootcamp.

En ny mini chef er flyttet ind, og tiden til selvomsorg kan være minimal. STRONG CURVES metoden handler om, at træning skal være effektivt, ambitiøst og bæredygtigt.

Det gør sig også gældende for vores efterfødselstræning, hvor du vil blive mødt af topprofessionelle trænere med specialiseret viden inden for efterfødselstræning, der vil skabe de bedste rammer for, at du får en effektiv og struktureret træning - selvom du har din nye mini chef med.

Vi benytter et gennemtænkt system bag alle vores programmer.
Forløbet er for dig som har har deltaget på Get Started Bootcamp og er klar til at fortsætte din stærke rejse.

Det ultimative styrke- og konditions træningsprogram for nybagte mødre, som vil være stærk igen efter fødsel.

En ny mini chef er flyttet ind, og tiden til selvomsorg kan være minimal. STRONG CURVES metoden handler om, at træning skal være effektivt, ambitiøst og bæredygtigt.

Det gør sig også gældende for vores efterfødselstræning, hvor du vil blive mødt af topprofessionelle trænere med specialiseret viden inden for efterfødselstræning, der vil skabe de bedste rammer for, at du får en effektiv og struktureret træning - selvom du har din nye mini chef med.

Vi benytter et gennemtænkt system bag alle vores programmer.

Læs mere om STRONG CURVES Metoden her

 HVAD ER INKLUDERET?

AMBITIØS
EFTERFØDSELSTRÆNING

Genvind kontrollen med 2 ugentlige effektive og strukturede træninger med andre nybagte mødre, der vil tage deres træning til nye højder.
 

TILPASSET TRÆNING TIL DIG 

Graviditeter og fødsler er forskellige, og derfor kan der være forskellige behov til træningen. Din træner vil hjælpe dig i gang med en træning, der er tilpasset dit træningsniveau samt graviditetens og fødslens forløb.

EKSKLUSIVT HOLD I SKØNNE RAMMER

Du træner på et lukket hold a´ 6-10 nybagte mødre og børn i vores medlemsfrie træningsstudie i Risskov, Viby eller Åbyhøj. Her er der mulighed for at pusle, putte, varme flaske og give mad.

KOMPETENT
PERSONLIG TRÆNER

Du bliver trænet af din topprofessionelle træner med specialiseret viden inden for efterfødselstræning. Træningsfordelene ved en personlig træner men til en helt anden pris.
Mød teamet her

EKSTRA TIL RÅDIGHED
2 X 75 MIN

Din baby styrer slaget gang, og derfor har vi sat ekstra tid af på vores Mommy hold, så du stadig kan nå hele din træning, selvom der undervejs kan opstå længere pauser.

APP MED DINE RESULTATER

Vi tracker løbende din fremgang og samler det i din træningslog, så du kan følge din udvikling. Du har også mulighed for at få foretaget én månedlig kropsanalyse.

EVIDENSBASERET TILGANG 

Vi ved, hvad du må og ikke må, og for at du kan få det maksimale udbytte af dit forløb gennemgår vi emner som delte mavemuskler og bækkenbundstræning, så du kan overkomme de bekymringer, der kan begrænse din fremgang.

OP TIL 4 UGENTLIGE TRÆNINGER

Udover dine to faste ugentlige træninger har du mulighed for gratis at deltage på vores guidede weekendtræninger. 
Mere om weekendtræninger

 FERIEBERO OP TIL 2 UGER OM ÅRET

På dit medlemskab kan du sætte din træning i bero op til 2 uger om året, så du ikke betaler for noget, du ikke bruger. Strong Curves holder ferielukket uge 14, 30, 31 og 52.

TESTIMONIALS

HVAD SIGER VORES DELTAGERE?

 • Det har fået mig til at lære min krop at kende igen, og min styrke er kommet tilbage.

  Hanna

  Mommy i Risskov

 • Mere styrke, overskud i hverdagen med en lille baby og troen på at man kan få trænet og gøre noget godt for sig selv med en baby.

  Emma

  Mommy i Viby

 • Klart et af de bedste valg, jeg har taget i min barsel, og selvom det er hårdt, så giver det så meget overskud.

  Tine

  Mommy i Viby

DINE MEDLEMS MULIGHEDER

4 UGERS GET STARTED BOOTCAMP

PRIS 2250KR

Her skal alle nybagte mødre starte

Plus Size-4

MÅNEDS / ÅRSMEDLEM

PRIS 1650KR / 1450KR PR MDR

Fortsætter hold

Plus Size-3


RISSKOV START UGE 26
FORUDSÆTTER DELTAGELSE PÅ GET STARTED BOOTCAMP
Mossøvej 2 og 4, 8240 Risskov

MANDAG/ONSDAG

08.45-10.00 Emma KONTAKT (4 pl.)


 

 

 

 

 

 


BOOK DIN PLADS NU

FIND DINE SVAR HER
HVAD SKAL JEG VIDE, INDEN JEG STARTER?

Du får en plads på holdet ved at tilmelde dig HER.

Ved at tilmelde dig et månedsmedlemskab er pladsen din, så længe du vil have den. Tilmelder du dig derimod vores 4 ugers Get Started Bootcamp, vil pladsen være din i de 4 uger, men vi kan ikke garantere, at den ikke er solgt til anden side, når dine 4 uger er gået.

Vil du træne i mere end 4 uger, anbefaler vi, at du tilmelder dig et månedsmedlemskab. Opsigelsesperioden på månedsmedlemskabet er løbende måned + én måned.

Det behøver du ikke.

Jf. Sundhedsstyrelsen er det individuelt, hvor hurtigt man kan genoptage træning efter fødslen på et kontinuum fra få dage efter fødslen til nogle uger efter fødslen (1). Det handler om, hvad du har det godt med, og så hjælper vi med at tilpasse træningen til dit niveau.

Er du i tvivl, om du er klar til at genoptage motion efter fødslen, kan du booke en gratis 10 minutters telefonsamtale med vores specialist i graviditets- og efterfødselstræning.

(1): Sundhedsstyrelsen (2018). Fysisk aktivitet - håndbog om forebyggelse og behandling.

Der er til hver træningssession afsat 70 minutter, der er bygget op omkring et styrketræningsprogram, hvor vi kommer hele kroppen igennem. Vi starter ud med en mobiliserende opvarmning tilpasset dagens træning og slutter altid med en lille finisher, hvor pulsen får ekstra fokus. Altsammen guidet af din træner.

På vores Mommy hold er der ekstra tid til rådighed, da en vågen baby ofte styrer slaget gang. Med den ekstra tid sikrer vi os, at du kan opfylde din babys behov, uden at det er på bekostning af din træning. Sover din baby under træningen, kan h*n stå i sin barnevogn ude foran vores træningsstudier.

Efter en fødsel, hvor bækkenbunden har udvidet sig meget, kan det være svært for nogle at knibe reflektorisk, hvilket kan resultere i inkontinens. Derfor er bækkenbundstræning en fast del af træningen, da det er forebyggende mod inkontinens (1).

(1): Mørkved & Bø, 2013: Effect of pelvic floor muscle training during pregnancy and after childbirth on prevention and treatment of urinary incontinence: a systematic review

I weekenderne har du mulighed for at deltage på vores weekendstræninger, der er for alle kvinder på tværs af holdtyper og med skiftende træner. Her er træningsformatet anderledes fra dine to ugentlige Mommy træninger, da træningsprogrammet varierer fra gang til gang og er være mere pulsbaseret træning.
Det er ikke muligt at have sin baby med til weekendstræningerne.

Se træningstidspunkterne for weekendstræningerne længere nede.

Med vores medlemskabsstruktur er det muligt, at du kan tilpasse længden på dit træningsforløb, så det passer med, hvornår du har født, og hvornår du starter på arbejde igen. Med andre ord: du bestemmer selv længden på dit forløb.

Vi optager nye deltagere på vores Get Started Bootcamp hver 4. uge, som er en forudsætning at have været på, før du kan komme over på et af vores medlemshold. 

På vores 4 ugers Get Started Bootcamp er det ikke muligt at sætte dit forløb i bero.

På vores medlemskab til Mommy holdene har du mulighed for at sætte dit medlemskab i bero i 2 uger om året. Dette er 2 uger udover de uger, vi holder ferielukket.

Vi holder ferielukket i uge 14, 30, 31 og 52, og på helligdage er der gratis drop-in træninger, som du kan tilmelde dig.

Herunder ser du en oversigt over weekendstræningerne (maks 24 deltagere pr. hold): 

WEEKENDSTRÆNINGER I RISSKOV OG VIBY

Lørdage Søndage
Kl. 8.00-8.50: Individuel Kl. 8.00-8.50: Individuel
Kl. 9.00-9.50: Individuel Kl. 9.00-9.50: Team
Kl. 10.00-10.50: Individuel Kl. 10.00-10.50: Bring a buddy


FØLG MED PÅ INSTAGRAM

LOKATIONER

Træningsstudie i Viby
Skanderborgvej 212
8260 Viby

Træningsstudie i Risskov
Mossøvej 2 og 4
8240 Risskov

 

KONTAKT

22 21 10 90  

info@strongcurves.dk 

 

customcolor_logo_transparent_background

STRONG CURVES Aps 2023 ©️     Handelsbetingelser