MOMS GONE STRONG UGE 16-24 RISSKOV

9 STÆRKE OG UDVIKLENDE UGER

Træn 2x om ugen på dit faste lille hold. Forløbet forudsætter IKKE at du har nogen form for træningserfaring eller grundform. Vi udvikler dig på dit niveau! Vores studie har bad og parkering ved døren. 

Hos Strong Curves ved vi, at det kan være svært, at få tid til at gøre noget godt for dig selv, som nybagt mor. Derfor har vi designet et forløb med fokus på DIG, hvor der er god plads til at din baby kan komme med. 

På Moms Gone Strong forløbet træner du på et fast lille hold 2 hverdage om ugen. Holdet består af max 6-10 mødre + jeres børn og en af Strong Curves kompetente trænere, der følger dig gennem hele dit forløb. Vi lukker vores studio, så kun dit hold kan benytte vores skønne faciliteter. Her er der rig mulighed for at amme, lune og give flaske, skifte, trøste og putte. Vi bestræber os på så vidt muligt, at hjælpe hvor vi kan med børnene, så du kan få maximalt ud af din træning. 

Træningsflexibilitet: Skulle du en dag være forhindret i din træning, har du på dit forløb mulighed for at vælge mellem hele 3 fællestræninger henover weekenden (fre, lør, søn), som også er for andre kvinder på Strong Curves forløb, og du vil her have mulighed for at indhente det forsømte. Vi vil herudover inspirere til overskueliige hjemmetræninger, som kan bruges som supplement eller tilkud til hverdagstræningerne, hvis der skulle være kommet så meget blod på tanden.

Træningen på dit forløb vil være en effektiv blanding af styrkeøvelser udført med vægte tilpasset dit udgangspunkt kombineret med sjove, sveddryppende finishere.

Moms Gone Strong forløbet giver mødre mulighed for at komme stærkt tilbage efter graviditet og fødsel i trygge rammer under kyndig vejledning, og du kan være med uanset om du har trænet inden du blev gravid. 

Strong-Curves-2020-I5823-edited.jpg

På forløbet får du:

(Udover en stærkere krop og træningsglæde)


✓ 2x ugentlig træning (gruppe 6-10 kvinder)

✓ Proteinsmoothie efter træning

✓ (Mulighed) fællestræning lørdag 9-10 og søndag 8-9

✓ (Mulighed) løbende kropsanalyse 

✓ Kost workshop

✓ Strong Curves hættetrøje (nye deltagere)

✓ 15% på fremtidige Strong Curves forløb

✓ Medlemspris på personlig træning

 

PRIS 4500,- 

EARLYBIRDPRIS T.O.M 2. APRIL 3900,- 

Strong-Curves-2020-I5802-edited.jpg

Forløbet er for dig:

- der er klar til handling NU

- der vil styrke din krop og din selvtillid


- der vil tage din power og energi tilbage


- der vil med på en udviklingsrejse

- der vil opleve at succes med din træning 


- der vil være en del af et stærkt kvindeteam

Virker Strong Curves?

Vores kvinder fortæller om deres oplevelse med forløbet.

 

 

 

Sidder du med spørgsmål?

Nadia og Line sidder personligt klar til at hjælpe dig.

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.