BOOK MIN PLADS NU!

VORES TILGANG 

Vi skaber struktur og kvalitet i din træning, så du opnår resultater - ikke kun på din krop men i alle livets aspekter.

Med os får du træningen gjort! Du har en personlig træner ved din side, der tilpasser øvelserne til dig, der motiverer og følger op på din træning.

 

SE LIDT FRA TRÆNINGEN


ALT DET BEDSTE I ÉN PAKKE

outdoor 1 august pris

Mulighed for ratebetaling.

BOOK MIN PLADS NU! 

color1_icon_transparent_background VENINDEPRIS
Book to kvinder sammen ved at skrive til info@strongcurves.dk med ønskede hold (behøver ikke være samme hold) og modtag rabatkode til at booke med. 
PRIS SOM NY DELTAGER 2500 KR PR. PERSON (spar 500 kr hver)


color1_icon_transparent_background Muligt at betale over rater uanset pris.

color1_icon_transparent_background TIDLIGERE DELTAGERSPRIS
Tilmeld dig med den samme e-mail, så vil systemet helt automatisk genkende dig som tidligere SC deltager. Den vil derfor ændre prisen, så du altid er sikret din loyalitetspris.
Hvis du har fået ny e-mail, skal du blot skrive til os på info@strongcurves.dk, så sender vi dig en rabatkode, som du skal bruge første gang, du tilmelder dig med din nye mailadresse.

OUTDOOR ER FOR DIG, DER VIL HAVE

✔︎ en stærk krop, vildt god form og masser af energi 

✔︎ et kæmpe powerboost i din hverdag

✔︎ forpligtigelse og fuldt udbytte af hver eneste træning

✔︎ effektiv, funktionel træning tilpasset dig

✔︎ et committet træningsteam og en fast kompetent træner

✔︎ professionelle rammer og et gennemtestet koncept

JA TAK, JEG VIL MED!

 

 • STRONG CURVES

  “Et fantastisk koncept! Det krævede overvindelse at komme i gang efter mange år uden fysisk træning, men det er lang tid siden jeg har gjort noget lige så godt for mig selv.”

  Outdoor I Risskov

 • STRONG CURVES

  “Jeg har aldrig troet, at jeg kunne blive så vild med at styrketræne, men på den her måde, er det noget som jeg nu glæder mig til og prioriterer HØJT.”

  Outdoor

 • STRONG CURVES

  “Efter min graviditet havde jeg ondt i lænden, og et af mine mål med træningen var at få det trænet væk, hvilket er lykkedes! ”

  5 x Outdoor i Risskov

 • STRONG CURVES

  “Jeg går ALTID fra Outdoor træning med en fed følelse af energi og overskud, efter at være blevet motiveret, hevet, lokket og slæbt igennem en forrygende træning.”

  Outdoor i Risskov

 • STRONG CURVES

  “Efter en første uge med ømme lårbasser kunne vi stille og roligt mærke, at vi blev stærkere, fik mere gå på mod og udholdenhed.”

  Outdoor i Risskov

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Træner vi når det regner?

JA! vi træner i alt slags vejr, så længe det er forsvarligt. Det findes jo ikke dårligt vejr, men kun mangel påklædning.

Foregår træningen ude eller inde?

Træningen foregår udendørs, men det ligger i forbindelse med vores indendørs træningsfaciliteter, så du kan nemt omklædt, bade eller benytte toilettet. 

Kan jeg deltage med skavanker?

Det kan du som udgangspunkt godt, da din træner altid vil kunne finde alternative øvelser og støtte og vejlede dig. Er du i tvivl om forløbet passer til dig, kan du altid kontakte os på info@strongcurves.dk.

Er der outdoor hold I Viby?

Nej, desværre har vi ikke mulighed for at tilbyde outdoor træning, da vi ikke har udendørsarealer til dette.

Kan jeg være med trods dårlig form?

Det kan du i hvert fald. Her kan ingen være i for dårlig form. Vores program er tilrettelagt, så vi kan tilpasse alt til den enkelte uden at nogle står og venter på dig.  

Skal jeg have mit eget udstyr med?

Vi har alt det udstyr du skal bruge til din træning. Dog skal du selv medbringe en træningsmåtte hvis du ønsker et underlag til din træning.

Hvad er fællestræning i weekenden?

Først og fremmest en fed mulighed for ugens 3. træning. Fællestræningerne er sjov, pulsfokuseret træning i weekend med kvinder på tværs af holdene. Her guider en af trænerteamets trænere dig igennem små overskuelig workouts, og før du har set dig om, er der gået 45 min med en max energisk start på din weekend.

Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at sende en mail til info@strongcurves.dk, eller ringe til os inden for vores telefontid.

BOOK PLADS UGE 33-41

Risskov - Outdoor
14-18 kvinder pr. hold.

Mandag/onsdag:
Kl. 17.00-17.50 Rebecca 
BOOK NU! (4 pl.)

Kl. 18.00-18.50 Nanna H. BOOK NU! (1 pl.)
Kl. 19.00-19.50 Nanna H. VENTELISTE

 

Tirsdag/Torsdag:
Kl. 16.00-16.50 Amanda BOOK NU! (Få pl.)
Kl. 17.00-17.50 Maria VENTELISTE

Kl. 19.00-19.50 Maria BOOK NU! (2 pl.)


SPØRGSMÅL?
SKRIV HER TIL VORES KUNDESERVICE

Tak for din henvendelse, vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Det med småt...

customcolor_icon_transparent_backgroundUdeblivelse fra en træning kan ikke erstattes af personlig træning, ej heller giver det dig mulighed for at deltage på et andet hold

customcolor_icon_transparent_backgroundVi holder lukket på helligedage. Da vi ved...

...at din hverdagstræning kan være uheldig at ligge på en helligdag, har vi valgt give dig en gratis uge med mulighed for drop-in fællestræninger på forskellige dage og tidspunkter i stedet. I forløbsperioder uden helligedage er du blot heldig også at få en ekstra gratis uge med samme mulighed for drop-in fællestræninger eller at afholde ferie uden at du går glip af dine 9 ugers træning.

customcolor_icon_transparent_background Skulle din træner blive forhindret, gennemføres undervisningen af en af vores andre kompetente trænere.

customcolor_icon_transparent_background Ønsker du ikke at opstarte dit forløb, refunderer vi ikke beløbet. Du er velkommen til at tilbyde eller videresælge din plads til en anden kvinde.

customcolor_icon_transparent_background Ved akutte restriktioner som påvirker dit forløb, refunderes forløbet som udgangspunkt ikke, men der vil findes mulig alternativer til afholdelse af din træning.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Det med småt...

customcolor_icon_transparent_backgroundI tilfælde af for få tilmeldinger til dit hold inden opstart, vil holdet blive nedlagt. Du vil senest ugen forinden opstarten blive kontaktet herom. Du vil blive tilbudt mulige ledige pladser på alternative hold eller tilbudt fuld refundering.

customcolor_icon_transparent_backgroundVi holder lukket på helligedage. Da vi ved at din hverdagstræning kan være uheldig at ligge på en helligdag, har vi valgt give dig en gratis uge med mulighed for fællestræninger på forskellige dage og tidspunkter i stedet for. I forløbsperioder uden helligedage er du blot heldig også at få en ekstra gratis uge med samme mulighed for fællestræninger eller afholde ferie uden at du går glip af dine 9 ugers træning.

customcolor_icon_transparent_backgroundEr du forhindret i at komme til træning, kan denne ikke erstattes af personlig træning, ej heller giver det dig mulighed for at deltage på et andet hold.

customcolor_icon_transparent_background Skulle din træner blive forhindret, gennemføres undervisningen af en af vores andre kompetente trænere.

customcolor_icon_transparent_background Ønsker du ikke at opstarte dit forløb, refunderer vi ikke beløbet. Du er velkommen til at tilbyde eller videresælge din plads til en anden kvinde.

customcolor_icon_transparent_background Ved akutte restriktioner som påvirker dit forløb, refunderes forløbet som udgangspunkt ikke, der vil stedet findes mulige alternativer til afholdelse af din træning.