REVIEWS
★ ★ ★ ★ ★

 • STRONG CURVES

  “Et fantastisk koncept! Det krævede overvindelse at komme i gang efter mange år uden fysisk træning, men det er lang tid siden jeg har gjort noget lige så godt for mig selv.”

  Untitled design

  Outdoor I Risskov

 • STRONG CURVES

  “Jeg har aldrig troet, at jeg kunne blive så vild med at styrketræne, men på den her måde, er det noget som jeg nu glæder mig til og prioriterer HØJT.”

  12

  Outdoor

 • STRONG CURVES

  “Efter min graviditet havde jeg ondt i lænden, og et af mine mål med træningen var at få det trænet væk, hvilket er lykkedes! ”

  10

  5 x Outdoor i Risskov

 • STRONG CURVES

  “Jeg går ALTID fra Outdoor træning med en fed følelse af energi og overskud, efter at være blevet motiveret, hevet, lokket og slæbt igennem en forrygende træning.”

  8

  Outdoor i Risskov

 • STRONG CURVES

  “Efter en første uge med ømme lårbasser kunne vi stille og roligt mærke, at vi blev stærkere, fik mere gå på mod og udholdenhed.”

  9

  Outdoor i Risskov

VORES TILGANG 

Vi skaber struktur og kvalitet i din træning, så du opnår resultater - ikke kun på din krop men i alle livets aspekter.

Med os får du træningen gjort! Du har en personlig træner ved din side, der tilpasser øvelserne til dig, der motiverer og følger op på din træning.

 

SE TRÆNINGEN


color1_icon_transparent_background VENINDEPRIS
Book to kvinder sammen ved at skrive til info@strongcurves.dk med ønskede hold (behøver ikke være samme hold) og modtag rabatkode til at booke med. 
PRIS SOM NY DELTAGER 2500 KR PR. PERSON (spar 500 kr hver)


color1_icon_transparent_background TIDLIGERE DELTAGERSPRIS
Tilmeld dig med den samme e-mail, så vil systemet helt automatisk genkende dig som tidligere SC deltager. Den vil derfor ændre prisen, så du altid er sikret din loyalitetspris.
Hvis du har fået ny e-mail, skal du blot skrive til os på info@strongcurves.dk, så sender vi dig en rabatkode, som du skal bruge første gang, du tilmelder dig med din nye mailadresse.

FOR DIG DER VIL

✔︎ i god form i frisk luft

✔︎ have et kæmpe powerboost i din hverdag

✔︎ have fuldt udbytte af hver eneste træning

✔︎ have forpligtigelse og top professionel vejledning

✔︎ gå på et committet hold med en fast kompetent træner

✔︎ med på et gennemtestet koncept til resultater


TILMELD BOOTCAMP

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Træner vi når det regner?

JA! vi træner i alt slags vejr, så længe det er forsvarligt. Det findes jo ikke dårligt vejr, men kun mangel påklædning.

Foregår træningen ude eller inde?

Træningen foregår udendørs, men det ligger i forbindelse med vores indendørs træningsfaciliteter, så du kan nemt omklædt, bade eller benytte toilettet. 

Kan jeg deltage med skavanker?

Det kan du som udgangspunkt godt, da din træner altid vil kunne finde alternative øvelser og støtte og vejlede dig. Er du i tvivl om forløbet passer til dig, kan du altid kontakte os på info@strongcurves.dk.

Er der outdoor hold I Viby?

Nej, desværre har vi ikke mulighed for at tilbyde outdoor træning, da vi ikke har udendørsarealer til dette.

Kan jeg være med trods dårlig form?

Det kan du i hvert fald. Her kan ingen være i for dårlig form. Vores program er tilrettelagt, så vi kan tilpasse alt til den enkelte uden at nogle står og venter på dig.  

Skal jeg have mit eget udstyr med?

Vi har alt det udstyr du skal bruge til din træning. Dog skal du selv medbringe en træningsmåtte hvis du ønsker et underlag til din træning.

Hvad er fællestræning i weekenden?

Først og fremmest en fed mulighed for ugens 3. træning. Fællestræningerne er sjov, pulsfokuseret træning i weekend med kvinder på tværs af holdene. Her guider en af trænerteamets trænere dig igennem små overskuelig workouts, og før du har set dig om, er der gået, som kan foregår både ude og inde - 50 min med en max energisk start på din weekend.

Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at sende en mail til info@strongcurves.dk, eller ringe til os inden for vores telefontid.

Det med småt...

customcolor_icon_transparent_backgroundI tilfælde af for få tilmeldinger til dit hold inden opstart, vil holdet blive nedlagt. Du vil senest ugen forinden opstarten blive kontaktet herom. Du vil blive tilbudt mulige ledige pladser på alternative hold eller tilbudt fuld refundering.

customcolor_icon_transparent_backgroundVi holder lukket på helligedage. Da vi ved at din hverdagstræning kan være uheldig at ligge på en helligdag, har vi valgt give dig en gratis uge med mulighed for fællestræninger på forskellige dage og tidspunkter i stedet for. I forløbsperioder uden helligedage er du blot heldig også at få en ekstra gratis uge med samme mulighed for fællestræninger eller afholde ferie uden at du går glip af dine 9 ugers træning.

customcolor_icon_transparent_backgroundEr du forhindret i at komme til træning, kan denne ikke erstattes af personlig træning, ej heller giver det dig mulighed for at deltage på et andet hold.

customcolor_icon_transparent_background Skulle din træner blive forhindret, gennemføres undervisningen af en af vores andre kompetente trænere.

customcolor_icon_transparent_background Ønsker du ikke at opstarte dit forløb, refunderer vi ikke beløbet. Du er velkommen til at tilbyde eller videresælge din plads til en anden kvinde.

customcolor_icon_transparent_background Ved akutte restriktioner som påvirker dit forløb, refunderes forløbet som udgangspunkt ikke, der vil stedet findes mulige alternativer til afholdelse af din træning.

 

HOLDTIDER START UGE 43
Kun 18 pladser pr hold!

Risskov - Outdoor
Mossøvej 4, 8240 Risskov

Mandag/onsdag:
Aften:
Kl. 17.00-17.50 Rebecca BOOK NU! (Få pl.)

Kl. 18.00-18.50 Rebecca BOOK NU! (Få pl.)
Kl. 19.00-19.50 Rebecca BOOK NU! (3 pl.)

Tirsdag/Torsdag:
Aften:
Kl. 16.00-16.50 Amanda BOOK NU!
Kl. 17.00-17.50 Maria BOOK NU! (Få pl.)

Kl. 19.00-19.50 Maria BOOK NU! (Få pl.)

SPØRGSMÅL?
SKRIV TIL KUNDESERVICE

Tak for din henvendelse, vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM