STRONG CURVES
OUTDOOR SOMMERCAMP

- VÆLG DE UGER DET PASSER DIN SOMMER UGE 26-32! 🙋🏼‍♀️

Vil du også bruge noget af din sommer på at blive stærkere og mere energifyldt, når du ikke spiser is og slapper af i solen?😍☀️🏝🍉💪🏻 

SAMMENSÆT DIN HELT EGEN SOMMERCAMP - UGE FOR UGE
Du kan nemt sammensætte din egen sommercamp rundt om din ferie, hvilket hjælper dig med at holde din træning ved lige henover sommeren, eller få kickstartet din træningsrutine til efter sommeren.

🎁Booker du en plads inden torsdag d. 24. juni kl 8.00, giver vi én hel uge med gratis🎁

BOOK ALLEREDE I DAG - SE LÆNGERE NEDE👇

DIN SOMMERCAMP INDEHOLDER

✅ 2 ugentlige effektive træningspas i 1-7 uger med en af vores passionerede trænere, der sørger for udfordring på dit niveau (se hvem din træner er på booking formularen)

✅ Medlemsskab af vores lukkede Strong Curves outdoor community gruppe på Facebook

✅ Loyalitetspris på fremtidige Strong Curves forløb (fx 9 ugers All Women Camp i garagen fra uge 33 normalpris 4500,- din pris 3600,-)

EKSTRA TIL DIG:
💥  6 online træningsvideoer á 30 min på 2 niveauer, så træn hvor du vil og når du vil uanset hvor du er på ferie.

DIN PRIS 250,- PR UGE
TIDLIGERE DELTAGER 212 KR PR UGE
💌 Skriv til info@strongcurves.dk for at modtage din rabatkode)

OUTDOOR CAMPEN ER FOR DIG...

...der vil træne effektivt med en fast lille hold og en kompetent træner, der møder dig på dit niveau 

...der vil holde eller starte den gode træningsvane under åben himmel

...der vil være stærkere, opleve træningsglæde, samt komme i form

...der ønsker færre smerter i kroppen som følge af mange stillesiddende timer

...der vil have mere overskud til hverdagens udfordringer

...der vil være en del af et motiverede fælleskab med andre skønne kvinder
...der vil udfordres og opløftes 🙋🏼‍♀️

D54607EF-722E-4DCC-9AA6-185A5C153AED

. . vælg holdet der passer til dig!
Alle kvinder kan deltage uanset udgangspunkt.

STRONG CURVES OUTDOOR UPGRADE COMMUNITY


💃🏼NIVEAU 1
 Dette er vores begynder/let øvet hold, for dig der laver ingen eller lidt motion i hverdagen, som har brug for at alle øvelser bliver grundigtg gennemgået. Du er ikke i form, men er klar til at komme det. 


💥NIVEAU 2
 Dette er vores let øvet/øvet hold. Holdet er for dig der har trænet før med øvelser som squat, lunges, dips, kettlebellswings mfl. og har en fin grundform, og gerne vil holde den ved lige eller blive bedre.

🤱🏼 MOMMY Holdet hvor vi tager tid til og fokus på dig som nybagte mor, og hjælper dig stærkt tilbage efter graviditet og fødsel. Her kan du have din guldklump med i barnevognen, og give mad og skifte i vores garager, hvis der skulle blive behov for dette. 

HVAD ER STRONG CURVES OUTDOOR CAMP?

Outdoor Campen en fantastisk måde at komme ind i en motiverende træningsvane og samtidig få den ekstra effekt af friskhed, der automatisk kommer, når vi er ude i naturen. 

Vi træner 
fast sammen to gange om ugen med egen kropsvægt og træningsudstyr som bla. kettlebells, slamballs og elastikker. Du kommer til at dygtiggøre dig i alle vores yndlingsøvelser.

Udover hverdagens 2 effektive træninger, har du også mulighed for at få en ekstra træning ind med vores online guidede weekendtræninger, som kan laves lige der hvor det passer dig.

Hør om niveau 1 holdet her👇🏻
 

Hør om niveau 2 holdet her 👇🏻

HAR DU SPØRGSMÅL TIL OS?

Vi sidder personlig klar til at svare på dine spørgsmål.

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.

🌟 🌟 🌟 🌟 🌟
HVAD SIGER KVINDERNE OM OUTDOOR CAMP?

Mere end 1000 kvinder er allerede blevet bidt af stærk træning under åben himmel.

STRONG CURVES

“Jeg finder det motiverende, inspirerende og livsbekræftende at træne i sådan en gruppe af kvinder. Jeg synes især, at det er befriende at kunne træne og være med, selvom man ikke er helt ung. Det er aldrig for sent at starte.”

Niveau 1

STRONG CURVES

“På Strong Curves er der en fantastisk god stemning både med trænere og alle dem, som jeg har trænet med på både outdoor holdene og inde i garag”

Niveau 1

STRONG CURVES

“Vores lille team dukkede spændte og lidt nervøse op på førstedagen, stod og trippede og kiggede på hinanden og tænkte hver især, hvad vi mon dog havde vovet os ud i! Efter en første uge med ømme lårbasser (og tanken om, at vi ikke ville overleve endnu en uge 😆) kunne vi stille og roligt mærke, at vi blev stærkere, fik mere gå på mod og udholdenhed”

Niveau 1

STRONG CURVES

“"Jeg har aldrig troet, at jeg kunne blive så vild med at styrketræne, men på den her måde med dygtige og nærværende trænere samt søde og opbakkende træningsmakkere på alle niveauer, er det noget som jeg nu glæder mig til og prioriterer HØJT 🏋️‍♀️🥳🎊”

Niveau 2

STRONG CURVES

“Jeg er superglad for mine 8 uger hos Strong Curves og giver outdoor konceptet mine bedste anbefalinger – jeg er fan " 🙏🤩”

Niveau 2

STRONG CURVES

“At være udenfor med en flok skønne kvinder og en motiveret træner, har virkelig boostet min lyst til træning, og givet mig både glæde og energi. Kæmpe anbefaling herfra". 🙏🤸‍♀️”

Niveau 2

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her finder du svarende på nogle af de spørgsmål, vi oftest besvarer:

#1 Jeg er virkelig i sofaform og har aldrig prøvet funktionel træning før, kan jeg overhovedet være med?

Det kan du hvert fald. Vores niveau 1 camp er lige præcis for dig.

#2 Jeg har tidligere dyrket crossfit/funktionel træning men har ikke kunne holde træning i gang under nedlukning. Hvilket hold skal jeg vælge?

Du skal vælge outdoor niveau 2 eller en af vores indendørs camps, og så skal du tage den lidt med ro, så din din krop for en god opstart og kan tilpasse sig træningen.

#3 Kan jeg deltage selvom jeg har skavanker, der muligvis skal tages hensyn til?

Du kan deltage selvom du døjer med skavanker. Har du en øvelse, der volder besvær, kan du altid bede din træner om alternativ. Er du usikker på om du kan være med, kontakt os på info@strongcurves.dk så sidder vi klar til at guide dig, så vi finder det forløb som passer lige præcis til dig.

 FIND OS I RISSKOV
MOSSØVEJ 4, RISSKOV

16AF44D3-A789-4029-8181-3367427A8972

DET MED SMÅT…

Nationale/lokale/internationale restriktioner og retningslinjer: Ved akutte restriktioner som påvirker dit forløb, refunderes forløbet som udgangspunkt ikke, men der vil findes mulig alternativer til afholdelse af din træning. 

Tilmelding & betaling: Ved tilmelding . Ønsker du af en eller anden årsag ikke at opstarte dit forløb alligevel, refunderer vi ikke beløbet – men du er velkommen til at tilbyde eller videresælge din plads til en anden kvinde. Tilmelding efter først-til-mølle princippet. Er dit ønskede hold fyldt kontakt info@strongcurves og vi vil kontakte dig med et alternativ.

Ferie, helligedage & sygdom/udeblivelse: Vores udendørs træningsforløb kører hele året rundt pånær nogle få ophold pga. ferier og helligedage. Har du planlagt ferie under dit forløb – eller er du forhindret af andre årsager (fx ved sygdom), er det ikke muligt at få pengene refunderet eller få erstatningstimer for træningsstimerne, du ikke deltager i, ej heller giver det dig mulighed for at deltage på et andet hold. 

Din træner: Som udgangspunkt har du en fast træner tilknyttet dit forløb, men skulle din træner blive forhindret i at gennemføre en træning/et forløb, gennemføres træningen af én af Garagens andre trænere.

Omklædning og badefaciliteter: Når du træner hos os, er du altid velkommen til at benytte vores bade- og omklædningsfaciliteter. BEMÆRK toilet/bad/omklædning i forbindelse med outdoor træning i Viby, kan gøres i garagen, men da det er et stykke fra træningsområdet, så kom i god tid.

Læs mere i handelsbetingelser og vilkår her