DELTAGER INTERVIEW

 

 

VORES TILGANG 

Vi skaber struktur og kvalitet i din træning, så du opnår resultater - ikke kun på din krop men i alle livets aspekter.

Med os får du træningen gjort! Du har en personlig træner ved din side, der tilpasser øvelserne til dig, der motiverer og følger op på din træning.


HØR OM FORLØBETcolor1_icon_transparent_background VENINDEPRIS
Book to kvinder sammen ved at skrive til info@strongcurves.dk med ønskede hold (behøver ikke være samme hold) og modtag rabatkode til at booke med. 
PRIS SOM NY DELTAGER 4100 KR PR. PERSON (spar 500 kr hver)

 

color1_icon_transparent_background TIDLIGERE DELTAGERSPRIS
Tilmeld dig med den samme e-mail, så vil systemet helt automatisk genkende dig som tidligere SC deltager. Den vil derfor ændre prisen, så du altid er sikret din loyalitetspris.
Hvis du har fået ny e-mail, skal du blot skrive til os på info@strongcurves.dk, så sender vi dig en rabatkode, som du skal bruge første gang, du tilmelder dig med din nye mailadresse.

 

REVIEWS
★ ★ ★ ★ ★

 • STRONG CURVES

  “Aldrig har jeg trænet så
  intenst og med så stor fremgang . Dejligt i en gruppe hvor man ikke føler sig forlegen og samtidig får øje for at man kan bruge sin "tykke" krop, at den er stærk.”

  7

  Plus size deltager siden 2018

 • STRONG CURVES

  “Før mit forløb trænede jeg ikke. Jeg har mere energi, er blevet mere stærk, tager trapper istedet for elevator. Tænker anderledes også i forhold til hvad jeg putter i munden, og jeg har smidt 12 kg ren fedt. ”

  5

  Plus size deltager siden 2020

 • STRONG CURVES

  “Inden jeg købte forløbet, var jeg bange for at jeg ville falde helt udenfor pga min dårlige form og vægt. Jeg har opdaget at jeg er meget stærkere end jeg troede og at jeg kan en helt masse.”

  4

  Deltager på Plus size i 1,5 år

 • STRONG CURVES

  “Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Har det godt med mig selv. Oplever at jeg er blevet stærkere og har mere overskud, og mine gigtsmerter i knæ er stort set forsvundet.”

  2

  Plus size deltager siden 2019

 • STRONG CURVES

  “Jeg tabt mig ca. 25 kg. Jeg er sluttet med morfinpræperater, fordi mine kroniske smerter er blevet betydeligt mindre i takt med at jeg bliver stærkere.”

  3

  Plus size deltager siden 2019

FOR DIG DER VIL

✔︎ give dig selv et powerboost til din hverdag og din sundhed 

✔︎ have et træningsfrirum med ligesindede

✔︎ starte på at træne eller tage din træning til et helt nyt niveau

✔︎ opnå en stærk krop, mere kropsselvtillid og evt. tabe nogle kilo

✔︎ have forpligtigelse og fuldt udbytte af hver eneste træning 

✔︎ udfordres på dit niveau og rykke dig mod dine mål

✔︎ være en del af et stærkt female power community, hvor vi hepper hinanden endnu bedre

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Forskellen på All Women og Plus Size?

Plus Size er et særligt trygt hold kun for Plus Size kvinder, hvor All Women er for alle kvinder uanset alder, størrelse, udgangspunkt og træningserfaring.

Hvor foregår træningen ude eller inde?

I vores egne indendørs træningsstudier, hvor det kun er vores intime bootcamp-hold, der bruger faciliteterne. Fællestræning i weekenderne kan foregå inde og ude, så tag en ekstra trøje med hvis vi er ude.

Kan jeg deltage med skavanker?

Det kan du som udgangspunkt godt, da din træner altid vil kunne finde alternative øvelser og støtte og vejlede dig. Er du i tvivl om forløbet passer til dig, kan du altid kontakte os på info@strongcurves.dk.

Er løb en del af træning?

Løb er som udgangspunkt ikke en del af træningen. En lille luntetur vil kunne indgå i opvarmningen eller lign, men der vil altid være et alternativ, som fx romaskinen, hvis løb er udfordrende for dig.

Kan jeg være med trods dårlig form?

Det kan du i hvert fald. Her kan ingen være i for dårlig form. Vores program er tilrettelagt, så vi kan tilpasse alt til den enkelte uden at nogle står og venter på dig.  

Hvordan træner vi på holdene?

Træningsformen er primært funktionel styrketræning. De to ugentlige træninger i hverdagen er bygget op omkring et styrketræningsprogram, hvor vi kommer hele kroppen igennem. Vi starter ud med en grundig, mobiliserende opvarmning tilpasset dagens træning og vi slutter altid med en lille finisher, hvor pulsen får ekstra fokus. Altsammen guidet af din træner.

Hvad er fællestræning i weekenden?

Først og fremmest en fed mulighed for ugens 3. træning. Fællestræningerne er sjov, pulsfokuseret træning i weekend med kvinder på tværs af holdene. Her guider en af trænerteamets trænere dig igennem små overskuelig workouts, og før du har set dig om, er der gået 50 min med en max energisk start på din weekend.

Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at sende en mail til info@strongcurves.dk, eller ringe til os inden for vores telefontid.

Det med småt...

customcolor_icon_transparent_backgroundI tilfælde af for få tilmeldinger til dit hold inden opstart, vil holdet blive nedlagt. Du vil senest ugen forinden opstarten blive kontaktet herom. Du vil blive tilbudt mulige ledige pladser på alternative hold eller tilbudt fuld refundering.

customcolor_icon_transparent_backgroundVi holder lukket på helligedage. Da vi ved at din hverdagstræning kan være uheldig at ligge på en helligdag, har vi valgt give dig en gratis uge med mulighed for fællestræninger på forskellige dage og tidspunkter i stedet for. I forløbsperioder uden helligedage er du blot heldig også at få en ekstra gratis uge med samme mulighed for fællestræninger eller afholde ferie uden at du går glip af dine 9 ugers træning.

customcolor_icon_transparent_backgroundEr du forhindret i at komme til træning, kan denne ikke erstattes af personlig træning, ej heller giver det dig mulighed for at deltage på et andet hold.

customcolor_icon_transparent_background Skulle din træner blive forhindret, gennemføres undervisningen af en af vores andre kompetente trænere.

customcolor_icon_transparent_background Ønsker du ikke at opstarte dit forløb, refunderer vi ikke beløbet. Du er velkommen til at tilbyde eller videresælge din plads til en anden kvinde.

customcolor_icon_transparent_background Ved akutte restriktioner som påvirker dit forløb, refunderes forløbet som udgangspunkt ikke, der vil stedet findes mulige alternativer til afholdelse af din træning.

HOLDTIDER START UGE 43
Kun 10 pladser pr hold!

Risskov - PLUS SIZE
Mossøvej 2-4, 8240 Risskov

Mandag/onsdag:
Eftermiddag:

Kl. 15.40-16.40 Rebecca BOOK NU!
Kl. 16.50-17.50 Jennie BOOK NU! (3 pl.)


Aften:

Kl. 18.00-19.00 Jennie BOOK NU! (1 pl.)
Kl. 19.20-20.20 Line BOOK NU! (1 pl.)
Kl. 20.30-21.30 Line VENTELISTE

Tirsdag/Torsdag:
Eftermiddag:

Kl. 14.20-15.20 Louise BOOK NU! (3 pl.)

Viby - PLUS SIZE
Mossøvej 2-4, 8240 Risskov

Mandag/onsdag:
Eftermiddag:

Kl. 14.30-15.30 Ditte BOOK NU!

Tirsdag/Torsdag:
Eftermiddag:

Kl. 16.00-17.00 Lisa VENTELISTE

Aften:

Kl. 18.20-19.20 Amanda VENTELISTE

Åbyhøj - PLUS SIZE
Mossøvej 2-4, 8240 Risskov

Mandag/onsdag:
Eftermiddag:

Kl. 15.50-16.50 Sarah BOOK NU! (3 pl.)


Aften:

Kl. 17.00-18.00 Sarah BOOK NU! (Få pl.)
Det med småt...

customcolor_icon_transparent_backgroundUdeblivelse fra en træning kan ikke erstattes af personlig træning, ej heller giver det dig mulighed for at deltage på et andet hold

customcolor_icon_transparent_backgroundVi holder lukket på helligedage. Da vi ved...

...at din hverdagstræning kan være uheldig at ligge på en helligdag, har vi valgt give dig en gratis uge med mulighed for drop-in fællestræninger på forskellige dage og tidspunkter i stedet. I forløbsperioder uden helligedage er du blot heldig også at få en ekstra gratis uge med samme mulighed for drop-in fællestræninger eller at afholde ferie uden at du går glip af dine 9 ugers træning.

customcolor_icon_transparent_background Skulle din træner blive forhindret, gennemføres undervisningen af en af vores andre kompetente trænere.

customcolor_icon_transparent_background Ønsker du ikke at opstarte dit forløb, refunderer vi ikke beløbet. Du er velkommen til at tilbyde eller videresælge din plads til en anden kvinde.

customcolor_icon_transparent_background Ved akutte restriktioner som påvirker dit forløb, refunderes forløbet som udgangspunkt ikke, men der vil findes mulig alternativer til afholdelse af din træning.

SPØRGSMÅL?
SKRIV TIL KUNDESERVICE

Tak for din henvendelse, vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM