STRONG CURVES PLUS SIZE
BLIV DIN STÆRKESTE VERSION 
På så lidt som 2 timer om ugen på vores eksklusive Plus Size hold i Aarhus.

              

TILMELD START UGE 26!

STRONG CURVES MEDLEM
PLUS SIZE

BLIV DEN STÆRKESTE VERSION AF DIG SELV

På så lidt som 2 timer om ugen på et af vores små eksklusive træningshold i Aarhus.

TILMELD START UGE 26!

STRONG CURVES PLUS SIZE

Det ultimative styrke- og konditions træningsprogram til plus size kvinder, som har træningserfaring fra tidligere eller har deltaget på Get Started Bootcamp.

Vi skaber struktur og kvalitet i din træning, så du opnår resultater både fysisk og mentalt - og frit kan leve det liv, du drømmer om.

Med os får du en vedholdende og resultatskabende træningsrutine i din hverdag. Du har en personlig træner ved din side, der tilpasser træningen til dit udgangspunkt, så du opnår det fulde udbytte af hver træning.

Vi benytter et gennemtænkt system bag alle vores programmer.
Læs mere om STRONG CURVES Metoden her


Forløbet er for dig som har træningserfaring fra tidligere eller har deltaget på Get Started Bootcamp.

Det ultimative styrke- og konditions træningsprogram til plus size kvinder, som vil være den stærkeste udgave af dig selv.

Vi skaber struktur og kvalitet i din træning, så du opnår resultater både fysisk og mentalt - og frit kan leve det liv, du drømmer om.

Med os får du en vedholdende og resultatskabende træningsrutine i din hverdag. Du har en personlig træner ved din side, der tilpasser træningen til dit udgangspunkt, så du opnår det fulde udbytte af hver træning.

Vi benytter et gennemtænkt system bag alle vores programmer. Vi benytter et gennemtænkt system bag alle vores programmer. 

Læs mere om STRONG CURVES Metoden her

 HVAD ER INKLUDERET?

TRÆNINGSFORLØB TIL BADASS PLUS SIZE KVINDER

2 ugentlige målrettede og strukturede træninger med din personlige træner i skønt medlemsfrit træningsstudie tilpasset dit udgangspunkt og træningserfaring.

EKSKLUSIVT HOLD MED PERSONLIG TRÆNER

Eksklusivt hold a´ 6-10 ligesindede kvinder der ligeledes vil tage deres træning til nye højder. Træningsfordelene ved en personlig træner men til en helt anden pris.

PERSONLIG APP MED DINE RESULTATER

Vi tracker løbende din fremgang og samler det i din træningslog, så du kan følge din udvikling. Du har også mulighed for at få foretaget én månedlig kropsanalyse.

VERDENSKLASSE COACHING

 Vores trænerteam består af nøje udvalgte coaches med stor viden og erfaring. Vores programmer er udviklet på baggrund af træning af mere end 8000 kvinder.
Mød teamet her

OP TIL 4 UGENTLIGE TRÆNINGER

Udover dine to faste ugentlige træninger har du mulighed for gratis at deltage på vores guidede weekendtræninger. 
Mere om weekendtræninger her

 FERIEBERO OP TIL 4 UGER OM ÅRET

På dit medlemskab kan du sætte din træning i bero op til 4 uger om året, så du ikke betaler for noget, du ikke bruger. Strong Curves holder ferielukket uge 14, 30, 31 og 52.

TESTIMONIALS

HVAD SIGER VORES DELTAGERE?

 • Aldrig har jeg trænet så intenst og med så stor fremgang. Dejligt i en gruppe hvor man ikke føler sig forlegen og samtidig får øje for, at man kan bruge sig "tykke" krop; at den er stærk.

  Birgitte

  Plus Size deltager siden 2018

 • Jeg tabte mig ca. 25 kg. Jeg sluttede med morfinpræperater, fordi mine kroniske smerter er blevet betydeligt mindre i takt med, at jeg bliver stærkere.

  Lisbeth

  Plus Size deltager siden 2019

 • Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg har det godt med mig selv. Jeg oplever, at jeg er blevet stærkere og har mere overskud, og mine gigtsmerter i knæene er stort set forsvundet.

  Eveline

  Plus Size deltager siden 2019

 • Inden jeg købte forløbet, var jeg bange for, at jeg ville falde helt udenfor pga. min dårlige form og vægt. Jeg har opdaget, at jeg er meget stærkere, end jeg troede, og at jeg kan en helt masse.

  Helle

  Plus Size deltager i 1,5 år

 • Før mit forløb trænede jeg ikke. Jeg har mere energi, er blevet mere stærk, tager trapper i stedet for elevator. Jeg tænker også anderledes ift., hvad jeg putter i munden, og jeg har smidt 12 kg ren fedt.

  Marianne

  Plus Size deltager siden 2020

DINE MEDLEMS MULIGHEDER

4 UGERS GET STARTED BOOTCAMP

PRIS 2250KR

For nybegyndere

Plus Size-4

MÅNEDS / ÅRSMEDLEM

PRIS 1650KR / 1450KR PR MDR

For tidligere deltagere og øvet

Plus Size-3

RISSKOV START UGE 26
KUN 10 PLADSER PR. HOLD
Mossøvej 2 og 4, 8240 Risskov

MANDAG/ONSDAG
17.30-18.30 Sarah L BOOK NU! (3 pl.)

19.30-20.30 Sara T BOOK NU! (5 pl.)
20.30-21.30 Sara T BOOK NU! (1 pl.)

 

VIBY START UGE 26
KUN 10 PLADSER PR. HOLD
Skanderborgvej 212, Viby J

MANDAG/ONSDG:
17.30-18.30 Jeannette BOOK NU! (5 pl.)

 

TIRSDAG/TORSDAG
15.45-16.45 Lisa BOOK NU (1 pl.) 
17.45-18.45 Amanda BOOK NU! (3 pl.)

 

 

 

 

 

 


BOOK DIN PLADS NU

FIND DINE SVAR HER
HVAD SKAL JEG VIDE, INDEN JEG STARTER?

Deltagelse på holdet forudsætter at du er en af følgende:

• Er tidligere Strong Curves deltager

• Har træningserfaring og er godkendt gennem en telefonsamtale med os. Kontakt os på info@strongcurves.dk med dit telefonnummer og vi vil ringe dig op

• Har gennemført GET STARTED BOOTCAMP

• Har haft personlige x antal træningssesioner (muligt gennem Strong Curves)


Du får en plads på holdet ved at tilmelde dig HER.

Ved at tilmelde dig et månedsmedlemskab er pladsen din, så længe du vil have den. Opsigelsesperioden på månedsmedlemskabet er løbende måned + én måned.

Plus Size er et hold kun for plus size kvinder, hvor All Women er for alle kvinder uanset alder, størrelse, udgangspunkt og træningserfaring.

Med vores medlemskabsstruktur er det muligt, at du kan tilpasse længden på dit træningsforløb, så det passer med, hvornår du har motivationen for at starte, og hvornår du føler, at du er i mål. Med andre ord: du bestemmer selv længden på dit forløb.

Vi optager nye deltagere hver 4. uge og vil du være sikker på, at du kan starte hos os, kan du med fordel tilmelde dig i god tid.

På vores måneds- og årsmedlemskab til All Women holdene har du mulighed for at sætte dit medlemskab i bero op til 4 uger om året. Dette er 4 uger udover de uger, vi holder ferielukket.

Se de ferielukkede uger længere nede.

Der er til hver træningssession afsat 55 minutter, der er bygget op omkring et styrketræningsprogram, hvor vi kommer hele kroppen igennem. Vi starter ud med en mobiliserende opvarmning tilpasset dagens træning og slutter altid med en lille finisher, hvor pulsen får ekstra fokus. Altsammen guidet af din træner.

I weekenderne har du mulighed for at deltage på vores weekendstræninger, der er for alle kvinder på tværs af holdtyper og med skiftende træner. Her er træningsformatet anderledes fra dine to ugentlige All Women træninger, da træningsprogrammet varierer fra gang til gang og er være mere pulsbaseret træning.

Se træningstidspunkterne for weekendstræningerne længere nede.

Det er ikke muligt at træne med på et andet hold, såfremt du skulle være forhindret til den pågældende træning. Til gengæld kan du frit deltage på alle vores weekendstræninger og indhente forsømte træninger.

Det kan du som udgangspunkt godt, da din træner altid vil kunne finde alternative øvelser samt støtte og vejlede dig. Er du i tvivl, om forløbet passer til dig, kan du altid kontakte os på info@strongcurves.dk.

Herunder ser du en oversigt over weekendtræningerne (maks 24 deltagere pr. hold): 

WEEKENDSTRÆNINGER I RISSKOV OG VIBY

Lørdage Søndage
Kl. 8.00-8.50: Individuel Kl. 8.00-8.50: Individuel
Kl. 9.00-9.50: Individuel Kl. 9.00-9.50: Team
Kl. 10.00-10.50: Individuel Kl. 10.00-10.50: Bring a buddy


WEEKENDSTRÆNINGER I ÅBYHØJ

Lørdage Søndage
Kl. 8.00-8.50: Individuel Kl. 9.00-9.50: Individuel
Kl. 9.00-9.50: Individuel Kl. 10.00-10.50: Team

På helligdage er der eksklusive drop-in træninger med plads til 10 pr hold, som du kan tilmelde dig, hvis din almindelige træning ligger den pågældende dag. 
Strong Curves holder ferielukket i uge 14, 30, 31 og 52.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

LOKATIONER

Træningsstudie i Viby
Skanderborgvej 212
8260 Viby

Træningsstudie i Risskov
Mossøvej 2 og 4
8240 Risskov

 

KONTAKT

22 21 10 90  

info@strongcurves.dk 

 

customcolor_logo_transparent_background

STRONG CURVES Aps 2023 ©️     Handelsbetingelser