Kvinderne fortæller om at deltage her

Skaermbillede-2019-12-11-kl.-11.19.11-edited.png

9 UGERS PLUS SIZE FORLØB

UGE 16-24 VIBY, 2020

Skanderborgvej 212, Viby Studiet har bad og parkering ved døren.

❤︎ STÆRKERE | SUNDERE | GLADERE

 

PLUS SIZE FORLØBET er for dig, der ønsker at deltage på et trygt, lukket træningsforløb , hvor alle kvinder er i samme båd. Alle kvinder uanset træningserfaring og alder kan deltage på holdet! Træningen foregår på et lukket hold af 6-10 kvinder i vores studie kun for os. Det er meget vigtigt at du anser dig selv som en 'plus size' kvinde, for at du kan være deltager på dette hold.

Forløbet starter i uge 16 og slutter i uge 24.

Billede 27-01-2019 20.59.42.jpg

INKLUDERET

ALT SAMLET I ÉN PAKKE

➤ 2x ugentlig træning ved din coach i 9 i vores skønne studie i Viby (Lukket hold max 10 kvinder) 

➤ Proteinsmoothie efter hver træning

➤ Mulighed for kropsanalyse hver 4. uge

➤ Fri fællestræning lørdag kl 9-10 og søndag kl 8-9

➤ Sundheds og vægttabs-workshop v. dygtige Janne Philipsen

➤ E-bog: Strong Curves Livsstilen

➤ Strong Curves Hættetrøje (nye deltagere)

➤ 15% på fremtidige Strong Curves forløb 

 

PRIS 9 UGER

EARLYBIRDPRIS 3X1400,- I ALT 4200,- (INDTIL 2. APRIL SPAR 300,-)   

NORMALPRIS 3X1500,- I ALT 4500,- 

TIDLIGERE DELTAGER 3X1300,- I ALT 3900,-

 

BETALING OVER RATER: 'ved køb', 1/5 og 1/6. BOOKING SOM TIDLIGERE DELTAGER: Skriv til info@strongcurves.dk med dit ønskede hold, og du modtager tillmeldingslink med din rabat. 

FIND DIT HOLD UGE 16-24

MANDAG/ONSDAG

(MAX 10 KVINDER PR HOLD)

HOLD: 08.10-09.05 MANDAG OG ONSDAG V. TRÆNER: 10 PLADSER (TILMELD KLIK HER)

FIND DIT HOLD UGE 16-24

TIRSDAG OG TORSDAG

(MAX 10 KVINDER PR HOLD)

HOLD: 18.15-19.10 TIRSDAG OG TORSDAG V. LOUISE: 4 PLADSER (TILMELD KLIK HER) HOLD: 20.15-21.10 TIRSDAG OG TORSDAG V. SUSSE: 5 PLADSER (TILMELD KLIK HER)

HØR BETINNA FORTÆLLER OM AT DELTAGE ↓

 ✔︎ TRÆNINGSØVELSER, TEMPO OG BELASTNING TILPASSET DIT NIVEAU OG UDGANGSPUNKT 

✔︎ 2 X UGENTLIG TRÆNING PÅ MINDRE LUKKET HOLD

✔︎ KYNDIG VEJLEDNING AF DIN PERSONLIGE TRÆNER

✔︎ GIRLPOWER, TEAMSPIRIT, RESULTATER

KVINDERNE SIGER OM FORLØBET

MARIA JENSEN: “Jeg er i gang med mit tredje Strong Curves forløb, og vil give en kæmpe til Line og de andre trænere ved Wittrups garage. Den energi og gejst de har smitter af, træningen er aldrig kedelig eller ensformig, jeg forlader altid garagen med sved på panden og et kæmpe smil på læben. 

Elsker at alle kan være med om man er nybegynder eller har trænet længe og at holdene er små, så man lærer de andre skønne kvinder godt at kende og motivere hinanden.”

LENE GOTLIEB: "Hvis du vil gøre noget helt fantastisk for dig selv, så gør det! Jeg vil love dig, at du ikke kommer til at fortryde et eneste øjeblik. Jeg har deltaget på hold i Wittrups Garage i 18 uger og har til hver eneste træning oplevet at blive mødt med høj kompetence, positiv energi, nærvær og en smittende råstyrke.”

ANNE KOFOED: “Helt klart noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv! Et forløb i Wittrups Garage på Strong Curves Bootcamp har gjort mig gladere og sundere. Det er et sjovt og trygt miljø, hvor alle kvinder kan føle sig tilpas uanset højde og drøjde. Perfekt til dig, der trænger til et boost og har brug for perfekte rammer til at nå dine mål! Gør det!

MERE END 250 ANMELDELSER PÅ FACEBOOK, GOOGLE OG TRUSTPILOT
Skaermbillede-2019-12-14-kl.-19.28.46-edited.png

KONTAKT OS HER:

VI SIDDER PERSONLIGT KLAR TIL AT SVARE PÅ DINE SPØRGSMÅL.

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

STRONG CURVES ER FORLØBET FOR DIG 

✔︎ Der vil styrke din krop, forbedre din kondition og din bevægelighed

✔︎ Der vil ommøblere muskler og fedt, blive fastere og evt. tabe dig

✔︎ Der ikke vil have noget imod, at få rygsækken spækket med evidensbaserede redskaber til en stærkere og evt. lettere udgave af dig selv

✔︎ Der ønsker vejledning af en passioneret kvindelig personlig træner

✔︎ Der vil kickstarte en sundere livsstil, og få gjort motion til en fast del af din hverdag

✔︎ Der vil udfordres tilpas i dine træninger og mærke fornyet energi i din hverdag

✔︎ Der ikke vil have noget imod at komme ud af din komfortzone og opleve, at du kan mere end du tror

✔︎ Der kunne bruge et frirum med "mig tid", hvor den får fuld gas med grin, sved og girlpower udover det sædvanlige

✔︎ Der har lyst til at mærke træningsglæde og være en del af teamspirit med et sejt hold kvinder

✔︎ Der vil være sej til at træne, så du kan opnå de resultater, du knokler for

✔︎ Der ikke vil have noget imod, at føle dig mere selvsikker i et vægttræningsområde og få inspiration og motivation til din egen træning

HVAD ER STRONG CURVES BOOTCAMP?

STYRKETRÆNING DESIGNET TIL KVINDER Styrketræning har vist sig at være den absolut bedste træningsform til at ændre på vores kropssammensætning af muskler og fedt. Med styrketræning kan du forme din krop som du har lyst, hvis du er vedholden med din træning, og overvejende spiser masser af sundt, nærende mad.  

Ønsker du en struttende booty, fastere arme, smallere talje etc, så findes der ikke mere optimal træning til dette end styrketræning! Din transformation sker dog ikke "over night", men er et resultatet af en god træningsrutine som både kan foregå hjemme i stuen og i dit lokale træningscenter. Bootcampen er en perfekt kickstart til din nye træningsrutine.

På Strong Curves vil du komme til at stifte bekendskab med de bedste træningsøvelser til at fremhæve dine smukke kvindelige former. Vi træner til alle vores træninger hele kroppen igennem. Der vil dog til hver en tid være ekstra meget fokus at få skabt en velproportioneret, fast booty, så indstil dig på "konstant hævede baller" under dit bootcampforløb, som en af de tidligere bootcampdeltagere, så fint har udtalt :D Oven i hatten vil bootcampen give dig et motivationsboost af en anden verden.

2-3 DAGE OM UGEN MED MAX GIRLPOWER På Strong Curves Bootcamp styrketræner vi sammen 2 faste ugedage 6-10 kvinder sammen. Du bliver "taget i hånden" og guidet igennem træningerne fra starte til slut. Uanset dit udgangspunkt, vil din træner møde dig på dit niveau, så du får en god oplevelse med træningen.

På bootcampen skifter vi mellem 2 forskellige træningspas henover ugerne, og du vil altid møde op til nye og motiverende træninger, hvor vi hver gang kommer hele kroppen igennem. 

Tidligere bootcamppiger har både under og efter deltagelse på Strong Curves brugt hinanden meget som træningsboddys, hvilket bidrager enormt til vedligeholdes af motivationen. Ofte er der ingen der kender hinanden inden start, men efter et par træninger, går der som oftest "hønsegård" i den over shakesne :D

PERSONLIG TRÆNING TIL AT BETALE Med Strong Curves Bootcamp har du mulighed for at få personlig træningsexpertise blot til en helt anden pris end hvis du vælger et personligt forløb. Din træner har 1:1 kontakt med hver deltager på bootcampen, hvorfor deltagerantallet er begrænset. Dette sikrer at du får mest muligt ud af dit forløb.

Billede 15-11-2019 18.12.51.jpg

DET MED SMÅT

1) Du har 14 dages fortrydelsesret efter din booking, herefter er din booking bindende ! Dette gælder også selvom at betalingen er ratebetaling dvs. at det samlede beløb betales under alle omstændigheder. Det er dog muligt at sælge eller videregive din plads til en anden kvinde.

2) Udeblivelse fra en gruppetræning kan ikke erstattes af personlig træning, ej heller giver det dig mulighed for at deltage på et andet hold.

3) Skulle din træner blive forhindret gennemføres undervisningen af en af vores andre kompetente trænere.

4) Tilmelding efter første-til-mølle princippet. Er dit ønskede hold fyldt kontakt line@linewittrup.dk og vi vil kontakte dig med et alternativ.