KVINDERNE FORTÆLLER OM AT DELTAGE 

Billede-11.12.2019-12.14.37-edited-edited-edited.png

ULLA FORTÆLLER

Jeg har forsømt min "begyndende aldrende og buttede morkrop" i alt for mange år. Har tidligere forsøgt mig med andre steder, men flere år siden. Så det her er fra 0 til 100 km/t, og jeg elsker det!
På holdet er alle salgs kvinder, også IMPONERENDE bomstrærke kvinder....og mig - MEN det går fremad!
10 vilde heste kan ikke drive mig til noget tirsdage og torsdage nu og absolut B menneske, som jeg er - så er jeg også oppe til træning helst både lørdag og søndag kl. 9.00.
Det er det bedste jeg har gjort for sjæl og krop i mange år og jeg nyder min egentid og bliver fyldt med træningsglæde - hver gang - ligegyldig, hvor træt jeg efter en lang arbejdsdag sommetider møder frem.
Jeg taber mig ikke sønderligt, men er blevet stærkere og fastere og har mere overskud i hverdagen - og først og fremmest er det bare SJOVT! Vi griner og hygger! Super kompetente trænere! God stemning. Så jeg bliver!

Billede-11.12.2019-12.14.48-edited.png

DORTHE LYTJE FORTÆLLER

Jeg tilmeldte mig mit første Strong Curves Bootcamp forløb i januar. Efter at have stået og siddet stille i 5 år, begyndte jeg at mærke konsekvenserne. Og jeg besluttede at det er for tidligt at give op i en alder af 43 - derfor gav jeg mig selv denne udfordring!
Det var afgørende for mig, at det var små hold, faste og erfarne trænere og jeg blev da også lokket af alt det lækre man får med (smoothie, shaker, e-bog og t-shirt). De første 3 måneder var jeg virkelig øm i min krop! Jeg kunne ikke lave en squat og jeg blev forpustet af ingenting.
Nu er der gået 6 måneder, og jeg kan tydeligt mærke en forbedring af både kondition og styrke - jeg kan nu squatte med vægt og dødløfte 75kg!
Formålet med det hele var, at komme i bedre fysisk form, blive stærk og føle mig tilpas i min krop - det har jeg opnået!
Jeg er vild med Trines humor, kyndige vejledning og "blide" skub under træningen. Jeg er også gået hen og er blevet fuldstændig afhængig af den følelse, jeg har i min krop nu og den stemning vi sammen har på vores hold.
Det er simpelthen det bedste jeg har gjort for mig selv - ikke bare i 2019, men i rigtig, rigtig lang tid.

Billede 12.12.2019 09.41.40 (1).jpg

LOTTE FORTÆLLER

Jeg har altid været Utilfreds med min krop.
Tænkte den var Forkert i forhold til andre piger / kvinder.
Min krop er jo en kæmpe del af mig .. når jeg tænker tilbage har jeg så mange år jeg kan huske tænkt dårligt om den.
Også når jeg var "tynd" jeg var nede på 55 kg og var ulykkelig,
jeg har været oppe på 110 kg og været ulykkelig.
Hvornår bliver jeg lykkelig tænkte jeg??
En dag fik jeg nok og startede op til styrketræning for at finde vejen frem til min "perfekte krop " men min rejse blev en helt anden ind den jeg troede.
Jeg opdagede på kort tid at min krop var så meget andet ind et spejlbillede .. den kunne en masse . Min krop var stærk og på kort tid blev den mere og mere kraftfuld.
Den dag i dag elsker jeg styrketræning.
Nok mest fordi jeg kan være stolt over at min krop kan så meget, jeg har ikke ondt i den, samtidig kan den få mig til at blive glad helt inde i sjælen.
Jeg er Fantastisk stolt over den stærke krop jeg har fået.
Jeg kan mærke hver gang jeg træner at jeg bliver lykkelig☺️

Billede-11.12.2019-12.16.28-edited.png

ANNE FORTÆLLER
Jeg valgte at starte på et forløb i Wittrups Garage, fordi jeg gerne vil træne i faste rammer. Er startet op hos dygtige Janne, vi træner mandage og onsdage 👌🏻 Jeg er vant til at træne meget og trods det, bliver jeg presset og udfordret hver eneste gang jeg er til Strong Curves. Det er så fedt med nye øvelser og faste programmer, hvor man tydeligt kan se sin udvikling fra gang til gang. Samtidigt har vi det fantastisk sjovt og vi nyder hinandens motiverende selskab.
Jeg føler mig på toppen og fyldt med energi i tiden! Jeg er sikker på, at træningen er med til at sikre mig et højt energiniveau, så jeg kan holde hovedet igang også under min specialuddannelse. Jeg er så glad og taknemmelig! 😃 Line Wittrup - det er en skøn Garage du har opbygget! Jeg vil anbefale et forløb hos dig til alle, jeg kender! Det er fedt at være glad og opbygge en stærk krop! 💪🏼

PIA KRABBE 50, SELVSTÆNDIG ZERVISION.DK

BETINNA SVENNINGSEN 49, DELTAGER PÅ PLUS SIZE HOLDET

SUSANNE HEDAHL 46, SALGSCHEF V. TRYG FORSIKRING OG COACH