KVINDERNE FORTÆLLER OM AT DELTAGE 

Billede-11.12.2019-12.14.37-edited-edited-edited

ULLA FORTÆLLER

Jeg har forsømt min "begyndende aldrende og buttede morkrop" i alt for mange år. Har tidligere forsøgt mig med andre steder, men flere år siden. Så det her er fra 0 til 100 km/t, og jeg elsker det!
På holdet er alle salgs kvinder, også IMPONERENDE bomstrærke kvinder....og mig - MEN det går fremad!
10 vilde heste kan ikke drive mig til noget tirsdage og torsdage nu og absolut B menneske, som jeg er - så er jeg også oppe til træning helst både lørdag og søndag kl. 9.00.
Det er det bedste jeg har gjort for sjæl og krop i mange år og jeg nyder min egentid og bliver fyldt med træningsglæde - hver gang - ligegyldig, hvor træt jeg efter en lang arbejdsdag sommetider møder frem.
Jeg taber mig ikke sønderligt, men er blevet stærkere og fastere og har mere overskud i hverdagen - og først og fremmest er det bare SJOVT! Vi griner og hygger! Super kompetente trænere! God stemning. Så jeg bliver!

Billede-11.12.2019-12.14.48-edited

DORTHE LYTJE FORTÆLLER

Jeg tilmeldte mig mit første Strong Curves Bootcamp forløb i januar. Efter at have stået og siddet stille i 5 år, begyndte jeg at mærke konsekvenserne. Og jeg besluttede at det er for tidligt at give op i en alder af 43 - derfor gav jeg mig selv denne udfordring!
Det var afgørende for mig, at det var små hold, faste og erfarne trænere og jeg blev da også lokket af alt det lækre man får med (smoothie, shaker, e-bog og t-shirt). De første 3 måneder var jeg virkelig øm i min krop! Jeg kunne ikke lave en squat og jeg blev forpustet af ingenting.
Nu er der gået 6 måneder, og jeg kan tydeligt mærke en forbedring af både kondition og styrke - jeg kan nu squatte med vægt og dødløfte 75kg!
Formålet med det hele var, at komme i bedre fysisk form, blive stærk og føle mig tilpas i min krop - det har jeg opnået!
Jeg er vild med Trines humor, kyndige vejledning og "blide" skub under træningen. Jeg er også gået hen og er blevet fuldstændig afhængig af den følelse, jeg har i min krop nu og den stemning vi sammen har på vores hold.
Det er simpelthen det bedste jeg har gjort for mig selv - ikke bare i 2019, men i rigtig, rigtig lang tid.

PIA KRABBE 50, SELVSTÆNDIG ZERVISION.DK

BETINNA SVENNINGSEN 49, DELTAGER PÅ PLUS SIZE HOLDET

SUSANNE HEDAHL 46, SALGSCHEF V. TRYG FORSIKRING OG COACH