_F2A1792-edited.jpg

OM STRONG CURVES

Strong Curves er startet tilbage i 2015 af Line Wittrup, og tæller i dag +1600 seje kvindelige deltagere. Line har siden 2013 været selvstændig personlig træner med speciale i kvinder og træningsglæde.

Line har tidligere coachet fitnessatleter til scenen med +10 medaljer, trænet div. sportsudøvere men i dag udlever hun hendes helt store passion sammen med sit team; nemlig at udbrede styrketræningsglæde, empowerment og bæredygtige vaner blandt flest mulige 'hverdagskvinder'.

Line har selv vundet DM i bodyfintess 2012 og deltaget på holt til EM i crossfit i 2016. Hun åbnede Wittrups Garage i Viby i april 2016 og Wittrups Garage i Risskov januar 2019.

Line har sørget for at samle de dygtigste kvindelige trænere til at hjælpe dig med at nå dine mål.

I Wittrups Garage tilbyder vi personlig coaching til alle kvinder der ønsker at være stærkere, sundere, gladere.

1:1 forløb, og gruppeforløb (Strong Curves Bootcamp).

Forvent motiverende, effektiv styrketræning, simple kostredskab, et helt unikt træningsfællesskab og inspiration til gode selvkærlige vaner.

I Wittrups Garage er vores tilgang kendetegnet ved kvalitet, nærvær og høj energi!

Velkommen til.

TRÆNERTEAMET TIL OPVARMNINGS-WORKSHOP V. DYGTIGE LUCAS YANG ⇣

MØD VORES INSPIRERENDE TEAM

_F2A1518.jpg

NADIA MYRUP, 29 

Jeg har hele mit liv altid været aktiv med fodbold, badminton og svømning. Sidenhed har løb vakt min store interesse, men efter en længere skadesperiode, kontaktede jeg en personlig træner, som introducerede mig for styrketræning. 

I dag er drevet af den lyst der får mig afsted til træning, det kan være en times spinning, en løbetur, styrketræning mm.
Jeg har en bachelor i Idræt og sundhed fra Syddansk Universitet, og har siden endt uddannelse undervist på Strong Curves og ved siden af som personlig træner. 

Jeg brænder for at give min træningsglæde videre til en masse seje kvinder. Det bedste ved at være træner, er at jeg kan være med til at rykke grænser og give kvinder troen på, at de kan mere end de tror. At være med til at skabe et træningsfællesskab, hvor der er plads til grin, snak, dårlige jokes, er guld værd. Jeg elsker, at have et arbejde, hvor jeg ALTID går hjem med et kæmp smil på læberne.

Min yndlingsøvelse må helt klart være SQUAT

Hvis I træner med mig, kan I helt sikkert forvente store smil, nærvær, høje grin, sved på panden,   og at I bliver udfordret på lige præcis jeres niveau.

_F2A1568.jpg

JANNE PHILIPSEN, 35

Min passion for træning startede under mit eget vægttab. Her oplevede jeg følelsen af at være stærk, en positiv kropslig følelse der var uvant og som var uafhængig af mit fysiske udtryk og de mål jeg havde. Jeg mærkede hvordan fysisk stærk også forplantede sig til mentalt stærk. 

Og netop denne følelse brænder jeg for at give videre til andre kvinder. At være så priviligeret at undervise en flok skønne, seje og modige kvinder på Strong Curves, og se deres udvikling, deres sammenhold og deres styrke gør at jeg uge efter uge kan gå hjem med et smil på læben. Når du møder mig som træner, vil du sjældent opleve mig som råbende, men snarere lidt kærligt puffende, når du selv mindst forventer, at du kan mere.
Min egen yndlingsøvelse er dødløft, men det skifter hele tiden.
Når jeg ikke træner andre, eller mig selv, så arbejder jeg som psykolog, er en livsnyder og er kæreste med Søren.

_F2A1552.jpg

LOUISE FROSTHOLM, 29

At se den store udvikling I tager på et forløb er grunden til at det her er mit drømmejob. Glæden jeg ser når I knækker koden til en bestemt øvelse, når I slår en ny PR eller fortæller små historier om hvordan, at I kan mærke at I bliver stærkere i jeres hverdag – dét er grunden til, at jeg altid er motiveret for at undervise. 

I 2018 blev jeg uddannet Personlig Træner og har siden arbejdet som træner i Wittrups Garage. 

Jeg har ikke én yndling øvelse, men one arm row eller konventionel dødløft har jeg altid lyst til at lave.

Målet med min undervisning er, at I går ud af døren fuldstændig smadret, men med et smil på læben. 
Det skal være hårdt at træne, men vi skal også have det sjovt imens.

_F2A1598.jpg

DITTE PEDERSEN, 32

Jeg har hele mit liv været en meget aktiv og sportsglad pige, som har prøvet kræfter med mange forskellige sportsgrene. 

Gennem de seneste 13 år har jeg haft stor passion for styrketræning, hvor jeg har dyrket det både på hobbyplan og konkurrenceplan. 

Jeg er uddannet personlig træner, kostvejleder og TRX instruktør. 

For mig er det en stor motivation at se hvor meget kvinderne rykker sig på vores bootcamps; de bygger en stærkere krop, samtidig med at glæden ved træning bliver vakt til live. De rykker grænser, udfører øvelser de ikke troede de kunne og der bliver skabt mere overskud til hverdagen. Kvinderne er med til at skabe så meget energi i garagen, at der aldrig er nogen der går derfra uden et smil på læben - og det er også hvad det giver mig; masser af smil, grin, stolthed og glæden ved at lære fra sig! 

Squat - bare fordi den er mega lækker og giver baller af stål ;) 

Du kan forvente en velforberedt, smilende og til tider overfrisk træner, som vil gøre det bedste for at vi har en træning hvor der er plads til grin, snak, masser af udfordringer, effektivitet samtidig med fuld fokus på teknik og udførelse. Tiden går altid super stærkt på mine hold og jeg har selv helt svært ved at følge med.

Vil du også gerne slutte din træning med et kæmpe smil - så vil jeg gerne garantere dig dette :) 

Wittrup Personale okt. 20190821.jpg

HEIDI QVORTRUP, 31

Jeg elsker simpelthen at udfordre mig selv og andre, og den største lykkefølelse kommer når personer finder ud af, at de kan meget mere end de tror.

Kan jeg være bare en lille del af andre personers udvikling, er jeg mere end lykkelig. 

Yndlingsøvelse: HSPU el. dødløft.

Job: Digital Projektleder

Sport: har altid været en sports-pige. Tidligere konkurrencesvømmer, svømmetræner og livredder. Efterfølgende har jeg tabt mit hjerte til Crossfit, som jeg har dyrket siden 2012. 

Jeg forsøger at udfordre på de parametre der giver mening for den enkelte – har man ikke fået sved på panden inden finisheren, så får man det med garanti der.  

På mine hold må man gerne være ærlig og kalde mig træls, men faktum er bare, at de fleste elsker mig igen efter timen.

Wittrup Personale okt. 20190902.jpg

SUSSE BAKKELY, 30

Jeg brænder for at udvikle mennesker og øge deres motivation til at fremme deres præstationer og personlige mål. Derudover elsker jeg at være med til, at gøre kvinder til Strong Curves!

Jeg har en Cand. scient Konkurrence- og eliteidræt, Idræt og Sundhed og en bachelor i fysioterapi. Jeg arbejder ud fra en sportspsykologisk tilgang – hvor både det fysiske og psykiske er i fokus. Sportsnørd helt ind til knoglerne lige fra crossfit, håndbold til ekstremsport. 

Yndlingsøvelse: Elsker og kaste med tunge vægte - Især DB snatch.

På mit hold: Kan man forvente latter, sjofel humor, en masse sved, god musik og ømme stænger.

Wittrup Personale okt. 20190874.jpg

SARA MOGENSEN, 30

For mig er det, at se vores kvinder lykkes og blomstrer, give den gas, samt at opleve det unikke fællesskab blandt kvinderne på holdet, noget af det der som træner giver mig energi og stor glæde.

Min drivkraft som træner, er at være med til at sprede og skabe trænings- og bevægelsesglæde blandt Strong Curves Bootcamps deltagere.

  • Jeg er 24 år gammel og studerer til dagligt Idræt på Århus Universitet 
  • Jeg er en glad pige med let til latter, der elsker at bruge tid med min familie og venner. 
  • Tidligere konkurrence svømmer. Har senere lært at begå sig på land og fundet stor glæde i forskellige træningsaktiviteter, her i blandt styrketræning, løb, MTB og motionsboksning
  • Tidligere undervist i svømning, aquaspinning og aquapower

På min timer kan man forvente at blive hjulpet og vejledt, udfordret og vokse - gennem sjov, stærk og lærerig undervisning - til at komme nærmere på dine mål og drømme, i trygge omgivelser og i fællesskab, hvor vi støtter og hjælper hinanden. Du vil tilegne dig brugbare redskaber til din videre færd efter endt bootcamp forløb. Sjov og ballade, samt masser af highfives :D 

Ynglingsøvelse: Squat

TEAM-WORKSHOP MED MALENE HEIN  ⇣

INTERN PROGRAMSPARRING I TEAMET ⇣

RECEPTION MED FANTASTISK OPBAKNING I DET NYE STUDIO I RISSKOV MAJ 2019  ⇣