customcolor_logo_transparent_background

HANDELSBETINGELSER

PRODUKTER OG TJENESTER UDBYDES AF 
Strong Curves Aps 

Skanderborgvej 212, 8260 Viby J

CVR nr. 43364553   

KONTAKT OS   
Send os en mail på: info@strongcurves.dk , så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer i hverdagene .

Ring til os, telefontid mandag-torsdag kl. 12-15 tlf.nr.: +45 22211090 

HANDELSBETINGELSER

MEDLEMSKAB

MEDLEMSKAB 
Strong Curves holdene kører som løbende medlemskab, og du kan således træne hele året rundt. Vi holder dog i 2023 ferielukket i ugerne 14, 30, 31 og 52 samt den 1. januar. Der opkræves ikke betaling for disse uger i dit medlemskab (Se overblik under punktet 'Betalingsoversigt'). 

Herudover har du ferie med i dit træningsforløb, så du ikke skal betale for træning, du ikke bruger. (Se hvordan du melder ferie under punktet 'Ferie')

Strong Curves træning kører i træningscyklusser af 4 ugers varighed. 

Hver 4. uge skifter træningsprogrammet med bla. nye fokus og test efter en nøje programmeret struktur. Når programmet skifter optager vi nye medlemmer på holdene såfremt der er ledig plads. Medlemmer skal have styrketræningserfaring og ellers henviser vi til vores Get Started Bootcamp, der klargøre begyndere til vores medlemskab. 

Medlemmer betaler d. 1. i måneden som dækker 4 ugers medlemskab. På betalingsoversigten længere ned, ses hvornår betalingen falder, hvilke uger denne dækker og hvornår Strong Curves holder ferielukket. 


FERIE
Medlemskabet indeholder ferieuger.
For at gøre brug af ferie, skal ferie meldes til info@strongcurves.dk
Ferie skal meldes senest ved udgangen af 4 ugers perioden forinden, at ferien ønskes afholdt.
F.eks. ønskes der ferie i uge 20, skal ferien meldes senest ved udgangen af 4 ugers perioden uge 13-17, i det uge 20 ligger i den næst kommende periode uge 18-21 (jf. betalingsoverblikket længere nede på siden).

Varigheden er minimum 1 uge ad gangen.
Ferieuge(r) refunderes svarende til værdien heraf og refunderes i den måned du afholder ferie.

Ferieåret regnes fra den dato, hvor dit medlemskab første gang træder i kraft – uanset om du har haft ophold i dit medlemskab i den mellemliggende periode. Dit årshjul tager dermed udgangspunkt i din tilmeldingsdato.

Dine ferieuger kan ikke bruges, hvis du har valgt at opsige dit medlemskab, da disse tilbydes som en unik service til vores loyale medlemmer.


TILMELDING TIL HOLD
Tilmelding sker ud fra princippet om “først til mølle”. Er dit ønskede hold booket, finder vi et alternativt hold til dig, eller du kan komme på venteliste til det ønskede hold. 

Du tilmelder dig et fast hold med to træninger pr uge, på fastlagte tidspunkter, og kan ikke springe mellem holdende fra uge til uge, men skifte hold ved næstkommende 4 ugers periode (se afsnittet: Skift af hold). 


OPGRADÉR TIL ÅRSMEDLEM OG SPAR PENGE

Du kan altid ændrer dit medlemskab til årsmedlemskab til den næstkommende måned, så skriver du blot retur på denne mail eller på info@strongcurves.dk


SKIFT AF HOLD

Du kan skifte mellem medlemsholdene (ikke til bootcamps) til den næst kommende 4 ugers periode (skal indmeldes pr mail senest 14 dage inden holdstart), såfremt der er plads på det ønskede hold. Du kan ligeledes skifte mellem indendørs og udendørs, hvor vi ændrer prisen, så den passer med dit medlemskab.

Du kan reservere din plads, på det hold du ønsker at skifte til, uden beregning, samtidig med at du opsiger din nuværende plads.  

Når du skifter hold, vil du frasige dig din plads, som vil kunne blive overtaget af en anden. Skriv til os på info@strongcurves.dk, så hjælper vi dig.


HELLIGDAGE

Vi holder ikke lukket på helligdage (2. Påskedag, Kristihimmelfartsdag, og 2. Pinsedag), men vi tilbyder drop-in træning i stedet for dit ugentlige træningspas i den forbindelse vil der være særlige træningspas til Mommy-holdende, hvor babyer er velkommen.


FRAVÆR OG SYGDOM

Er du forhindret i at deltage til én eller flere træninger pga. sygdom eller andet, tilbyder vi ikke rabat eller afslag i prisen, og vi kan desværre ikke tilbyde dig at deltage på et andet hold eller modtage personlig træning som erstatning.  

Mom To Be: Ved tilfælde af komplikationer i forbindelse med graviditeten, som gør, at træningen ikke kan gennemføres, eller ved fødsel, opsiges dit medlemskab ved udgangen af måneden, og du vil ikke blive trukket for den kommende måned.  

Du er selv ansvarlig for at informere os om nævnte forhold, ellers fortsætter dine betalinger som normalt. Vær opmærksom på, at det ikke kan meldes med tilbagevirkende kraft. 


FORLØBSÆNDRINGER

Som udgangspunkt har du én fast træner tilknyttet dit forløb, men nogle hold vil have to trænere tilknyttet. Skulle din træner(e) blive forhindret pga ferie, sygdom eller lignende vil træningen afholdes med en af studiets øvrige kompetente trænere, eller en erstatningstræning vil blive tilbudt ved aflysning af en enkelt træning.

Erstatningstræningen vil ligge den sidste fredag i måneden, hvor aflysningen har været.  

Vi forbeholder os endvidere retten til at lave et trænerskifte på holdende, hvis driftsmæssige ændringer gør dette nødvendigt. 


BETALINGSOVERSIGT

I nedenstående oversigt kan du se hvornår betalingen forfalder i år 2023 og hvilke uger hver betaling dækker over.

BETALINGSOVERBLIK


OPSIGELSE
Opsigelse kan kun ske skrifteligt til: opsig@strongcurves.dk
OBS! Alle andre måder er ikke gældende.

MÅNEDSMEDLEMSKAB:
Du har en opsigelsesperiode på 4 ugers periode + næst kommende 4 ugers periode. I denne periode kan du ikke holde ferie i dit medlemskab.

Kender du en, som ønsker at overtage din plads for den næst kommende 4 ugers periode, kan din opsigelsesperiode forkortes til blot den aktuelle 4 ugers periode. Således at hende, som ønsker at overtage pladsen, kan gør dette for den næst kommende 4 ugers periode. Det er ikke muligt at overtage en plads midt i en 4 ugers periode.

ÅRSMEDLEMSKAB:
Du har en opsigelsesperiode på 4 ugers periode + næste 4 ugers periode. I denne periode kan du ikke holde ferie i dit medlemskab.

Ønsker du at opsige årsmedlemskabet før årets udløb, opkræves der en engangsbetaling af den besparelse, du oprindeligt fik ved at tilmelde dig årsmedlemskabet.
F.eks. efter 6 måneder opsiges medlemskabet, og engangsbetalingen bliver som følger:
INDOOR: 6 mdr. x 200 kr. besparelse/mdr. = 1200 kr.
OUTDOOR: 6 mor. x 125 kr. besprarelse/mdr. = 750 kr.

Ved udløbet af dit årsmedlemskab fornyes det automatisk med endnu et år, medmindre du selv har opsagt medlemskabet i henhold til før nævnte opsigelsesperiode.

 

SÅDAN SKIFTER DU DIT KORT
Det er dit eget ansvar at ændre og opdatere dine betalingsoplysninger, hvis du fx har fået nyt kort. Du ændrer dine betalingsoplysninger igennem din faktura. Her trykker du på knappen 'se din ordre', hvor du kan få lov til at skifte kort.


FORTRYDELSESRET
Når du har købt et medlemskab online, har du 14 dages fortrydelsesret fra købstidspunktet, såfremt at du ikke allerede har gjort brug af produktet. 

Ved at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du inden udløbet af fortrydelsesfristen give Strong Curves Aps besked herom. Dette skal gøres ved at sende mail til opsig@strongcurves.dk . 
Der er ikke fortrydelses- eller bytteret på køb af vores produkter i vores fysiske shops.


ÆNDRING AF MEDLEMSBETINGELSER OG PRISER
Strong Curves Aps forbeholder sig retten til løbende at ændre medlemsbetingelser, gebyrer og priser, herunder prisen på dit medlemskab. 

Væsentlige ændringer til priser, vilkår og betingelser vil blive varslet i rimelig tid, løbende måned + én måned, pr. mail før ændringerne træder i kraft. 


EYDA TØJ
Værdien af din EYDA tøj, som kan være inkluderet ved tilmeldelse, kan ikke fratrækkes medlemskabets pris. Hvis du ikke ønsker tøj, vil medlemsprisen fortsat være den samme. Dette gør sig gældende for alle vores træningsforløb.


AKUTTE RESTRIKTIONER
Corona fravær 
Vi følger alle gældende Covid-19 restriktioner og retningslinjer udstedt af myndighederne. Der tilbydes ikke kompensation for fravær i forbindelse med Covid-19 hverken i form af rabat eller afslag i prisen, og vi kan desværre ikke tilbyde dig at deltage på et andet hold. Ved sygdom med corona, gælder de almindelige betingelser for sygdom og fravær. 

Corona garanti 
Ved akutte restriktioner som påvirker dit medlemskab, refunderes beløbet ikke, der vil i stedet findes mulige alternativer til afholdelse af din træning. I tilfælde af fuldstændig nedlukning vil en refundering af den resterende værdi kunne tilbydes. 

Hvis din opstart forsinkes som følge af en midlertidig nedlukning af Strong Curves grundet Covid-19, yder Strong Curves corona-garanti. Det betyder, at dit medlemskab vil blive rykket, til træningen kan genåbne. Alternativt vil du tilbydes et andet muligt set-up til reduceret pris, som står dig frit for at vælge/fravælge. 


BETALING OG GEBYRER
Alle ydelser og produkter kan købes med dankort, VISA dankort og Mastercard. Alle priser er i danske kroner. Eventuelle gebyr vil blive angivet i betalingsvinduet. Du modtager straks efter købet en kvittering på mail til den opgivne mailadresse. 

Betalingen har forfald d.1. i hver måned og gælder for 4 ugers medlemskab.


ANSVAR
Al træning - både online og fysisk foregår på eget ansvar. 

Mom To Be: Vores trænere er undervist i undervisning og tilpasning af graviditetstræning, så det udføres på ansvarlig vis. Inden tilmelding til et Mom To Be hold skal du være opmærksom på, om du har en relativ kontraindikation for motion, der potentielt kan skabe utilsigtet hændelser ved motion og derfor kræver en individuel vurdering, før motionen kan finde sted. 
Har du derimod en absolut kontraindikation, fraråder vi dig at motionere. Dette er ud fra, at motion øger risikoen for negative virkninger for moderen og/eller barnet. Er du i tvivl, om du har en kontraindikation for motion, kan du læse mere HER om hvilke fysiske tilstande eller lidelser, der medfølger en kontraindikation for motion. 
Har du en kompliceret sygdomshistorik eller en graviditet med komplikationer, bør du altid rådføre dig med din læge og/eller jordemoder, før du påbegynder et forløb hos Strong Curves Aps. Strong Curves Aps og de ansatte kan ikke drages til ansvar for eventuelle komplikationer i forbindelse med hverken graviditeten eller barselsperioden. 


DATAPOLITIK
GDPR i forbindelse med markedsføring 
Gælder alle billeder, stemme- eller videooptagelser, vi har optaget eller fået, hvor du kan identificeres. Dette kan omfatte videooptagelser fra træningssessioner, billeder taget til træning eller i en af vores træningsstudier og/eller ved begivenheder eller online interaktioner (bortset fra korrespondance med kundeservice) og billeder, du deler med os via sociale medier. 

Ovenstående vil blive behandlet jævnfør interesseafvejningsreglen (art. 6 stk. 1 litra f) hvilket betyder, at Strong Curves Aps forbeholder sig retten til at offentliggøre materiale uden samtykke i forbindelse med markedsføring af virksomheden.Dette gør sig ikke gældende for portrætbilleder eller enkelt persons videoer, her vil der blive indhentet et særskilt samtykke såfremt, dette findes relevant at skulle offentliggøres. 

Læs om vores persondatapolitik her 


RETTIGHEDER
Alle rettigheder og produkter tilhører Strong Curves Aps. Alle rettigheder til udleveret materiale på
hold, workshops samt digitale produkter tilhører Strong Curves Aps, og du må derfor ikke sælge, give, udlåne eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Strong Curves Aps. 

Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Produktet bliver leveret digitalt via hjemmesiden eller som live event. 

LOKATIONER

Træningsstudie i Viby
Skanderborgvej 212
8260 Viby

Træningsstudie i Risskov
Mossøvej 2 og 4
8240 Risskov

 

KONTAKT

22 21 10 90  

info@strongcurves.dk 

 

customcolor_logo_transparent_background

STRONG CURVES Aps 2023 ©️     Handelsbetingelser