DU ER STÆRKERE END DU TROR

LÆR OM STRONG CURVES METODEN ▾

Hvad er STRONG CURVES Metoden?

 STRONG CURVES METODEN er en powerfuld metode, der vil gøre dig stærk på rekord tid, øge din selvtillid og skabe din træningsgejst, så den holder på den lange bane, og du derved opnår en lang række fordele både fysisk og mentalt.

Metoden er baseret på 9 elementer og er bygget, finjusteret og gennemtestet på mere end 8000+ kvinder, der har trænet med STRONG CURVES siden 2015.

METODENS 9 ELEMENTER

1) AF KVINDER TIL KVINDER

Vores unikke træningsforløb er specialdesignet af kvinder til kvinder med en mission om at tilbyde træning af højeste kvalitet og faglighed i et frirum, hvor du kan føle dig komfortabel i vægtområdet, mens du giver den fuld gas med ligesindende kvinder uanset din fysiske form, træningserfaring og niveau.

Vi har kombineret nærværet og ambitionerne fra personlig træning med fællesskabet fra holdtræning i et female power miljø, hvor du kommer til at dygtiggøre dig i teknikken i de absolut bedste og mest effektive styrketræningsøvelser og i de fedeste funktionelle skills, som du aldrig havde troet var muligt at mestre.

Vi er for kvinder i alle aldre, der er klar til at blive den stærkeste version af sig selv.

 

2) INTELLIGENT STYRKETRÆNING

På dit træningsforløb følger du en nøje struktureret træningsprogrammering, der er udarbejdet af nogle af de dygtigste og mest erfarne træningseksperter i landet.

Det betyder for dig, at når du følger programmeret, så er intet overladt til tilfældighederne. Hvert træningspas er nøje gennemtænkt, så du får maximalt udbytte af din dedikerede tid.

Du kommer som en del af din træning til at træne et specifikt styrkeprogram, der kører i 4 ugers cyklusser. På den måde opnår du både at kunne dygtiggøre dig i øvelserne og tilsikrer progressiv overload, som er nødvendigt for din fremgang - samtidig får du variation, så du fortsat stimulerer kroppen og holder din motivation høj over tid.

 

3) FOKUS PÅ AT BLIVE STÆRKERE

Velkommen til en træningsverden, hvor vi fokuserer på at blive stærkere og bedre.

En regelmæssig styrketræningspraksis med 1-3 træninger pr. uge gør dine muskler, knogler, sener og led stærkere. Noget vi bør forsøge at holde ved lige samt styrke gennem hele livet, da dette vil medvirke til at kunne leve et sundere, frier liv længst muligt samt klarer hverdagens udfordringer.  

Særligt har det vist sig, at hos langt de fleste kvinder, vi har coachet gennem årene, at de  føler de sig empoweret, stærke og mere selvsikre i deres krop ved at løfte vægte. Og for de fleste gælder det, at styrketræning er en favre ny verden, når de kommer til os, som de havde ønsket,  at de havde opdagede længe før.

Velkommen til vores verden med seje stærke kvinder.

 

4) BANG FOR THE BUCK

Der er andet til livet end træning, så hvorfor ikke sammensætte et træningsforløb, hvor du får størst bang for the buck. Det har vi gjort!  

På så lidt som 2 x 50 minutter om ugen sørger vi for fuldt udbytte af din gode træningsrutine vha. mobilitet, styrkesæt og puls-workouts i en ultra effektiv, smart og  varierende kombination, som ikke kun er hårdt, men også sjovt, empowering og vanedannende.

Noget vi finder helt genialt ved at løfte vægte, er at tidsforbruget langt henad vejen kan forblive det samme selvom vi kommer i bedre form, fordi vi blot øger vægtene vi løfter, modsat fx løb, hvor vi ofte løber længere og længere jo bedre vi bliver og dermed kræver et større tidsforbrug. 

Vil du træne højeffektivt er struktureret styrketræning sammen med HIIT altså et sikkert valg.

 

5) INDIVIDUELT TILPASSET

Øvelsesvalg og vægte tilpasses individuelt til dig, træning efter træning, samt justeres til din dagsform. Dette betyder også, at hvis du døjer med skavanker, er gravid eller noget gør, at du har brug for en anden øvelse, så tilpasses træningen til dine behov.

Der er altid et next level og rig mulighed for at udvikle dig på vores træningsforløb. Selv ikke den svageste sofaform er for dårlig til at starte og ingen træningsentusiaster er for dygtige til ikke at blive udfordret. Vi ser dig hvor du er og tager dig til dit næste niveau!

Med et individuelt tilpasset program vil du altid gå fra træningen med succesoplevelser og mod på mere. 


6) KVALITET OVER KVANTITET

Vi tilstræber bevægelseskvalitet og sørger for at øvelserne er udfordrende og stimulerende nok i hver eneste repetition for at få hjernen og kroppen helhjertet på arbejde, så du kan opnå den ønskede træningseffekt. Det kan til tider betyde, at vi sænker farten, ja endda tager nogle kilo af for at sikre kvaliteten.

Samtidig gælder det også altid god teknik i bevægelserne før vi begynder at øge i vægt. Når du formår at arbejde med 'full range of motion' i øvelserne bliver du ikke kun stærkere i alle postioner, men også smidigere og bedre til at bevæge dig efter din træning.

Din træner sikrer at du lærer øvelserne, retter din teknik og presser dig, så du yder dit bedste inde for de opsatte rammer.


7) DIG MOD DIG

Det er dig mod dig. Vi konkurrerer ikke mod hinanden, kun mod os selv.

Vi har designet programmet, så du hele tiden bliver stærkere og bedre. Du logger dine resultater i din personlige app og vi vil løbende udfordre dig med styrke- og konditions challenges, så du kan følge med i din udvikling.

 

 

8) PASSIONERET TRÆNERTEAM

Vores trænerteam er nøje udvalgte trænere som månedligt bliver trænet til at kunne tilbyde dig det bedste af det bedste. Du får topprofessionel coaching og undervisning af nærværende kvindelig trænere, der selv har gået vejen og konstant arbejder på at dygtiggøre sig.

Vi er stolte af at have et kompetent trænerteam der bla. består af psykolog, atlet, fysiotereapeueter, idrætsuddannede, vanecoaches, kostvejledere mm.

For os gælder det ikke kun om at have fagligheden i top. Det er vigtigt for os, at det produkt vi tilbyder, er nøje segmenteret og tilrettelagt til den specifikke målgruppe, vi har med at gøre. Fx har trænerne på vores Mommy hold specialiseret viden inden for efterfødselstræning.

Derudover sætter vi stor værdi i at samle på passionerede trænere, der brænder for deres fag. Den ild du kan mærke hos din træner, den smitter og spreder ringe i vandet i hele vores community.

 

9) STÆRKT COMMUNITY

Her bliver du en del af et stærkt træningsnetværk, hvor vi hepper på hinanden og bakker hinanden op og hvor alle kommer med ambitioner om at blive den stærkeste version af dem selv.

Et træningsrum hvor vi hylder alt det seje din krop kan, mens vi bakker hinanden op med stort arrangement, når vi hver især opnår nye mål.

 

 

LOKATIONER

Træningsstudie i Viby
Skanderborgvej 212
8260 Viby

Træningsstudie i Risskov
Mossøvej 2 og 4
8240 Risskov

 

NAVIGATION

FORSIDE

OM OS

HANDELSBETINGELSER

 1 2


 

KONTAKT

info@strongcurves.dk 

 

 

customcolor_logo_transparent_background

STRONG CURVES Aps 2024 ©️     Handelsbetingelser