EN SUND BALANCE MED TRÆNINGSGLÆDE KVINDEPOWER OG FÆLLESSKAB

Mød Line, kvinden der startede det hele! 

Line blev Danmarksmester i bodyfitness i 2012 og har for år tilbage hjulpet mange fitnessatleter på vej mod toppen. I arbejdet med ekstremer og igennem sin egen rejse stod det klart for Line, at det hun allerhelst ville var, at hjælpe ‘helt almindelig kvinder’ med at få et mere afbalanceret og selvkærligt forhold til træning, kost og krop; hun vil forene sundhed med nydelse og træningsglæde med fælleskab for flest mulige kvinder. Og det var sådan at garagen i Viby kom til i 2016. 

Sidenhen blev der udvidet med en garage i Risskov i 2019, og som sidste skud på stammen blev der denne sommer åbnet for portnene i endnu en garage i Risskov lige i baghaven af den nuværende. 

Line tilbyder sammen med sit team Strong Curves Camps, som er små intime holdforløb og personlig træning til alle kvinder, der ønsker at gøre noget godt for sig selv, og blive den bedste, stærkeste og gladeste udgave af sig selv! 

Line er en badass i et træningslokale og hun har konkurreret på højt niveau i crossfit. Her fandt hun ud af, hvor empowering det er, når kroppen kan meget mere end man tror! Og at træning giver en mental styrke til når livet bider. Sundhed skal være fleksibel og træning kan sagtens gå hånd i hånd med kage! 

Velkommen til vores unikke træningsfællesskab af kvinder til kvinder.
_F2A1792

FØLG OS PÅ INSTAGRAM