TILMELD DIG - RISSKOV TILMELD DIG - VIBY
TILMELD DIG - RISSKOV TILMELD DIG - VIBY

VORES TILGANG 
Deltagelse kræver IKKE træningserfaring.

Vi skaber struktur og kvalitet i din træning og udvikler dig på dit individuelle niveau, så du opnår resultater - ikke kun på din krop men i alle livets aspekter.

Med os får du træningen gjort! Du har en personlig træner ved din side, der tilpasser øvelserne til dig, der motiverer og følger op på din træning.

Bagved alle vores træningsforløb benytter vi et gennemtænkt system.
Læs mere om STRONG CURVES Metoden her

 

HØR OM FORLØBET

ALT DET BEDSTE SAMLET I ÉN PAKKE
Skærmbillede 2023-08-02 kl. 23.54.01
All Women 8 ugers Bootcamp 2 træninger-3

color1_icon_transparent_background VENINDEPRIS
Book to kvinder sammen (behøver ikke være samme hold)  og modtag samme gode pris som early bird prisen. Skriv til info@strongcurves.dk med ønskede hold og modtag rabatkode til at booke med. 

color1_icon_transparent_background TIDLIGERE DELTAGERSPRIS
Tilmeld dig med den samme e-mail som tidligere, så vil systemet helt automatisk genkende dig som tidligere SC deltager. Den vil derfor ændre prisen, så du altid er sikret din loyalitetspris, som er den bedste pris du kan opnå. 

FOR DIG DER VIL

✔︎ give dig selv et powerboost til din hverdag og din sundhed 

✔︎ have et træningsfrirum med ligesindede

✔︎ starte på at træne eller tage din træning til et helt nyt niveau

✔︎ opnå en stærk krop, mere kropsselvtillid og evt. tabe nogle kilo

✔︎ have forpligtigelse og fuldt udbytte af hver eneste træning 

✔︎ udfordres på dit niveau og rykke dig mod dine mål

✔︎ være en del af et stærkt female power community, hvor vi hepper hinanden endnu bedre


REVIEWS
★ ★ ★ ★ ★

 • STRONG CURVES

  “Aldrig har jeg trænet så
  intenst og med så stor fremgang . Dejligt i en gruppe hvor man ikke føler sig forlegen og samtidig får øje for at man kan bruge sin "tykke" krop, at den er stærk.”

  Plus size deltager siden 2018

 • STRONG CURVES

  “Før mit forløb trænede jeg ikke. Jeg har mere energi, er blevet mere stærk, tager trapper istedet for elevator. Tænker anderledes også i forhold til hvad jeg putter i munden, og jeg har smidt 12 kg ren fedt. ”

  Plus size deltager siden 2020

 • STRONG CURVES

  “Inden jeg købte forløbet, var jeg bange for at jeg ville falde helt udenfor pga min dårlige form og vægt. Jeg har opdaget at jeg er meget stærkere end jeg troede og at jeg kan en helt masse.”

  Deltager på Plus size i 1,5 år

 • STRONG CURVES

  “Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Har det godt med mig selv. Oplever at jeg er blevet stærkere og har mere overskud, og mine gigtsmerter i knæ er stort set forsvundet.”

  Plus size deltager siden 2019

 • STRONG CURVES

  “Jeg tabt mig ca. 25 kg. Jeg er sluttet med morfinpræperater, fordi mine kroniske smerter er blevet betydeligt mindre i takt med at jeg bliver stærkere.”

  Plus size deltager siden 2019

BOOK HER

8 UGERS BOOTCAMP UGE 18-25
Kun 10 pladser pr. hold.

RISSKOV - PLUS SIZE
Mossøvej 2-4, 8240 Risskov

Mandag og onsdag
19.30-20.30 Sara T 
FULDT BOOKETHar du træningserfaring og er du ude efter en langsigtet træningsrutine? Tjek vores PREMIUM MEDLEMSKAB ud her


VIBY - PLUS SIZE
Skanderborgvej 212, 8260 Viby 

Tirsdag og torsdag 
18.45-19.45 Amanda
FULDT BOOKET


Har du træningserfaring og er du ude efter en langsigtet træningsrutine? Tjek vores PREMIUM MEDLEMSKAB ud her

 

DELTAGER INTERVIEW

 

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

All Women er for alle kvinder uanset alder, størrelse, udgangspunkt og træningserfaring, hvor Plus Size er et særligt trygt hold kun for Plus Size kvinder.

I vores træningsstudier hvor kun vores hold bruger faciliteterne. Weekendtræningerne kan foregå inde og ude, så tag en ekstra trøje med til weekendtræning.

Det kan du som udgangspunkt godt, da din træner altid vil kunne finde alternative øvelser og støtte og vejlede dig. Er du i tvivl om forløbet passer til dig, kan du altid kontakte os på info@strongcurves.dk.

Løb er som udgangspunkt ikke en del af træningen. En lille luntetur vil kunne indgå i opvarmningen eller lign, men der vil altid være et alternativ, som fx romaskinen, hvis løb er udfordrende for dig.

Det kan du i hvert fald. Her kan ingen være i for dårlig form. Vores program er tilrettelagt, så vi kan tilpasse alt til den enkelte uden at nogle står og venter på dig.  

Træningsformen er primært funktionel styrketræning. De to ugentlige træninger i hverdagen er bygget op omkring et styrketræningsprogram, hvor vi kommer hele kroppen igennem. Vi starter ud med en grundig, mobiliserende opvarmning tilpasset dagens træning og vi slutter altid med en lille finisher, hvor pulsen får ekstra fokus. Altsammen guidet af din træner.

Først og fremmest en fed mulighed for ugens 3. træning. Weekendtræningerne er sjov, pulsfokuseret træning med kvinder på tværs af holdene. Her guider en af trænerteamets trænere dig igennem små overskuelig workouts, og før du har set dig om, er der gået 50 min med en max energisk start på din weekend.

START DIN STÆRKE REJSE

SPØRGSMÅL?
SKRIV TIL OS HER

Tak for din henvendelse, vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

LOKATIONER

Træningsstudie i Viby
Skanderborgvej 212
8260 Viby

Træningsstudie i Risskov
Mossøvej 2 og 4
8240 Risskov

KONTAKT  

info@strongcurves.dk 

customcolor_logo_transparent_background

STRONG CURVES Aps 2024 ©️     Handelsbetingelser