BOOTY 'N' BADASS

Byg en stærk fysik i dit gym og føl dig badass med 3 timers struktureret træning om ugen

TILMELD DIG START


 

 

BOOTY 'N' BADASS

Byg en stærk fysik i dit gym og føl dig badass med 3 timers struktureret træning om ugen

TILMELD DIG START

   Til dig der vil bygge en stærk fysik og føle dig badass

  Eksklusivt online styrketræningsprogram 3 x 60 min. om ugen

   Videoguides til begynder og øvet, træningslog, support chat

   Til dig der vil bygge en stærk fysik og føle dig
badass

  Eksklusivt online styrketræningsprogram
3 x 60 min. om ugen

   Videoguides til begynder og øvet, træningslog,
support chat


HVAD KAN DU FORVENTE

Op til 5 ugentlige træninger

Du får 3 ugentlige træningspas, plus 2 bonus workouts med balde- og pulsfokus, til at give dig alt hvad du skal bruge for at opnå fantastiske resultater. Hver måned vil du modtage nyt styrkeprogram med detaljerede instruktioner, så du nemt kan følge dit program.


Simplificer din træning

Ikke mere gætværk og spekulation på om du vælger de rigtige øvelser og om du laver dem korrekt. Når du joiner programmet, har hver træning specifikke opvarmninger, video toturials fra træner-teamet og små effektive puls-workouts til at holde dig på sporet.


Verdensklasse coaching

Booty ‘N’ Badass er udviklet i vores træningsstudie her i Aarhus af vores ekspert team, som tilsammen har erfaring med træning af mere end 8000 kvinder fysisk og online. Vores coaches guider dig hvert eneste skridt på vejen! Hver mandag og torsdag kl 10-12 har du mulighed for support!

OM BOOTY 'N' BADASS

Booty 'n' Badass er et online styrke- og konditionsprogram for kvinder, der henvender sig til alle niveauer af fitness, lige fra nybegyndere i styrketræning til garvede træningskvinder. Programmet er til dig der træner i et gym, som ønsker et yderst effektive program til at maksimere æstetik, styrke og fitness, og til et tage din træning til next level.

OM BOOTY 'N' BADASS

Booty 'n' Badass er et online styrke- og konditionsprogram for kvinder, der henvender sig til alle niveauer af fitness, lige fra nybegyndere i styrketræning til garvede træningskvinder. Programmet er til dig der træner i et gym, som ønsker et yderst effektivt program til at maksimere æstetik, styrke og fitness, og til et tage din træning til next level.


- START DIN STÆRKE REJSE

Strong At-Home måned

Ofte stillede spørgsmål

Booty ‘N’ Badass er for dig der træner i et gym eller har et homegym, som ønsker yderst effektivt program med struktur, kvalitet og variation - så du konstant udfordres og bliver holdt til ilden mod den stærkeste og bedste version af dig selv!

Dit nye program indholdet alt hvad du skal bruge til din stærke træningsrutine: specifikke opvarmninger, strukturerede styrkeprogrammer og små effektive puls-workouts. Der er holdstart d. 1. mandag i hver måned, hvor du modtager adgang til dit materiale. Du får video-tutorials til alle øvelser på dit program og øvelserne findes på flere niveauer, så du kan skalere alle øvelser til dit niveau. Hver 4. uge kommer der nyt styrkeprogram. Der vil løbende være små tests der synliggøres dit udgangspunkt og dine fremskridt.

Du vælger selv længden. Programmet er ikke designet som et quickfix program, men som en langsigtede løsning du kan holde ved år efter år!

Programmet har 3 faste ugentlige træning af 50-60 min. Derudover får du hver uge 2 bonus træninger, som du kan krydre din uge med for ekstra udbytte.

Programmet kræver træningsudstyr som du finder i et kommercielt træningscenter og i alle crossfitcentre: Squatrack, vægtstang, vægtskiver, håndvægte etc. Ønsker du at træne med minimalt udstyr eller ehelt uden udstyr er vores hjemmetræningsprogram STRONG AT-HOME link) lige noget for dig.

Der er programstart ca. 1 gang om måneden. Du kan tilmelde dig programmet når som helst før startdato, og pengene trækkes når programmet går i gang.

Du kan til en hver tid opsige dit forløb til udgangen af en måned uden yderligere merbetaling eller binding.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

LOKATIONER

Træningsstudie i Viby
Skanderborgvej 212
8260 Viby

Træningsstudie i Risskov
Mossøvej 2 og 4
8240 Risskov

 

KONTAKT

22 21 10 90  

info@strongcurves.dk 

 

customcolor_logo_transparent_background

STRONG CURVES Aps 2023 ©️     Handelsbetingelser