STRONG AT-HOME
Eksklusivt online hjemmetræningsprogram med 3 x 30 min. træning om ugen

TILMELD DIG HER


 

 

STRONG AT-HOME

Eksklusivt online hjemme-træningsprogram med 3 x 30 min. træning om ugen

TILMELD DIG START

 
 Simpelt, overskueligt, tidseffektivt
 Til dig der vil bygge en stærk og fit krop hjemme
 Bliv holdt til ilden og opnå træningsmomentum

 
Stjerner Til dig der vil bygge en stærk og fit krop hjemme Stjerner

Stjerner Nemt, overskueligt, tidseffektivt Stjerner

Stjerner Bliv holdt til ilden og opnå træningsmomentum Stjerner

HVAD KAN DU FORVENTE

Op til 5 ugentlige træninger

Du får 3 ugentlige powerworkouts, plus 2 små bonus workouts. Her vil være kvalitet og struktur i hver eneste træning, der sikrer at du opnår fantastiske resultater. Hver 14. dag vil du modtage nye powerworkouts med detaljerede instruktioner, så du nemt kan følge dit program.


Simplificer din træning

Ikke mere tilfældig træning og gætværk om du laver øvelserne optimalt. Når du joiner programmet får du 3 x 30 min. ugentlige styrke- og konditionsprogrammer for hele kroppen med ekstra fokus på at styrke mave, baller og forbrænding. Alle øvelser er demonstreret på video og på flere niveauer.


Verdensklasse coaching

Strong At-Home er udviklet i vores træningsstudie her i Aarhus af vores ekspert team, som tilsammen har erfaring med træning af mere end 8000 kvinder fysisk og online. Vores coaches guider dig hvert eneste skridt på vejen! Hver mandag og torsdag kl. 10-12 har du mulighed for support!

OM STRONG AT-HOME

Strong At-Home er et simpelt men ultra effektivt online hjemmetrænings-program for kvinder, der henvender sig til alle niveauer, lige fra nybegyndere til garvede træningskvinder.

Programmet er til dig der vil bygge din krop stærk, være den bedste udgave af dig selv og opnå next level fitness på minimal tid.

Træn lige præcis hvor og når det passer dig og få et ekstra gear i en travl hverdag!  Vi benytter et gennemtænkt system bag alle vores programmer. STRONG CURVES METODEN 

OM STRONG AT-HOME

Strong At-Home er et simpelt men ultra effektivt online hjemmetræningsprogram for kvinder, der henvender sig til alle niveauer, lige fra nybegyndere til garvede træningskvinder. Programmet er til dig der vil bygge din krop stærk, være den bedste udgave af dig selv og opnå next level fitness på minimal tid. Træn lige præcis hvor og når det passer dig og få et ekstra gear i en travl hverdag! 

 

START DIN STÆRKE REJSE

Strong At-Home måned

Ofte stillede spørgsmål

Denne træning er til dig som har en travl hverdag, men ved at det er vigtigt at prioritere sin træning for at opnå resultater på krop og mentalt, og som derfor ønsker at det skal være en nem og overskuelig men samtidig effektiv træning!

Du følger et program hvor alle øvelser er demonstreret på video. Det er muligt at skalere alle øvelser til dit niveau. Træninger varer cirka 30 min. +/- din intensitet. Hver 2. uge kommer der nyt program, så du hele tiden bliver inspireret og holder dig motiveret. Der vil løbende være små tests der synliggøre dit udgangspunkt og dine fremskridt.

Programmet har ingen slutdato. Du kan skræddersy længden på forløbet, så det er tilpasset dine målsætninger.

Der vil være 3 ugentlige træninger á cirka 30 minutters varighed for hele kroppen, med ekstra fokus på mave, baller og forbrænding. Træningerne kan udføres hjemme i stuen, i haven eller lige hvor du ønsker det. Og så kan du altid have din træning med på ferie. Det er helt op til dig, dit udgangspunkt og din målsætning, om du ønsker at træne 1, 2 eller 3 gange om ugen. Vi anbefaler 2-3 træninger for det bedste resultat.

Vi anbefaler at du anskaffer dig en kettlebell og lang elastik, for at have mulighed for større variation og udfordring i øvelserne og dermed også kunne opnå bedre resultater. Vi anbefaler 8-12 kg. kettlebell til dig der er begynder/let øvet, og 16 kg. kettlebell til dig der har erfaring med træning.

Der er programstart ca. 1 gang om måneden, som regel første mandag i måneden. Du kan tilmelde dig programmet når som helst før startdato, og pengene trækkes først, når programmet går i gang.

Du kan til en hver tid opsige dit forløb med udgang af en måned uden yderligere merbetaling eller binding.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

LOKATIONER

Træningsstudie i Viby
Skanderborgvej 212
8260 Viby

Træningsstudie i Risskov
Mossøvej 2 og 4
8240 Risskov

STRONG CURVES Aps 2024 ©️     Handelsbetingelser